Τριαντάφυλλος για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Yποτίθεται ότι ήμασταν και φίλοι! Σοκ απλά»

Must Read

Σε μία αιχμηρή ανάρτηση προχώρησε πριν λίγες ημέρες ο Τριαντάφυλλος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, με αφορμή την αποχώρησή του από το Survivor.

Ο λόγος; Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, ο παρουσιαστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όσο εκείνος συμμετείχε πέρυσι στο reality επιβίωσης, έσταζε το φαρμάκι του, αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων, σιχαμένο, καραγκιόζη, άμπαλο, και ηλίθιο.

Το γεγονός αυτό κλήθηκε να σχολιάσει ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» δηλώνοντας πως δεν περίμενε να συμπεριφερθεί έτσι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας γιατί, όπως αποκάλυψε, κάποτε ήταν φίλοι.

«Το δικό μου μήνυμα ήταν αιχμηρό; Που του είπα καλό ταξίδι και να γυρίσει πίσω στην οικογένειά του; Δεν ισχύει αυτό. Χάρηκα πάρα πολύ που έφυγε γιατί ο κόσμος βλέπει πράγματα. Εμένα μου στείλανε όλα αυτά που έγραφε για εμένα και εγώ απόρησα με το επίπεδο αυτού του να ανθρώπου. Ένας άνθρωπος με αυτό το επίπεδο δεν περίμενα να γράφει τόσο μεγάλες κακίες. Και υποτίθεται ότι ήμασταν και φίλοι, έχουμε κάνει και δουλειές μαζί, σοκ απλά», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Το Survivor το βλέπω αλλά δεν μου λείπει καθόλου γιατί πέρασα 6,5 μήνες εκεί πέρα και ήταν σαν μία αιωνιότητα. Το περσινό ήταν καλύτερο βέβαια και αυτό φαίνεται και στην τηλεθέαση», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This