Η Αριάνα, η Μάιλι και η Λάνα είναι… αγγελικά πλασμένες! (video)

Must Read

Μια… ανίερη συμμαχία μάς επιφυλάσσει το μουσικό βιντεοκλίπ που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 13/9, για τις ανάγκες της προώθησης της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς της cult τηλεοπτικής σειράς των 70s «Οι Άγγελοι του Τσάρλι».

Σε αυτό βλέπουμε τις… λαχταριστές pop stars Αριάνα Γκράντε, Μάιλι Σάιρους και Λάνα Ντελ Ρέι να μεταμορφώνονται στα πιο… κολασμένα αγγελάκια που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε, υιοθετώντας ποικίλες ακαταμάχητα σέξι ενδυματολογικές επιλογές, που παραπέμπουν απευθείας σε αγγέλους του «Victoria’s Secret»!

Στο βιντεοκλίπ όπου ακούγεται το «Don’t Call Me Angel», που αποτελεί και το βασικό μουσικό θέμα της ταινίας, εμφανίζεται και η σκηνοθέτρια της, Ελίζαμπεθ Μπανκς, η οποία, μάλιστα, στο νέο «Charlie’s Angels» υποδύεται μια θηλυκή εκδοχή του Μπόσλι.

Παράλληλα, η ανάρτηση του τραγουδιού στο YouTube μέσω του λογαριασμού της Γκράντε, στάθηκε αρκετή για να του εξασφαλίσει περισσότερες από 35 εκατ. θεάσεις μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες!

Καλή σας διασκέδαση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This