Κονδυλάτος – Ξέσπασε κατά της Ταραμπάνκο: «Eρχεται ένα χρόνο μετά να μας βάλει στη θέση μας; Θα της κοστίσει»

«Δε φταίμε εμείς που βγήκε η Κάτια έξω και ο κόσμος της έβριζε…»

Must Read

Σάλος είχε δημιουργηθεί στο περσινό Survivor με την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία φαίνεται πως είχε κλέψει μία κούπα με ρύζι προκειμένου να το φάει να τη φάει μόνη της.

Το γεγονός αυτό ήρθε στην επιφάνεια στο φετινό ο reality επιβίωσης και η Κάτια ταραμπάνκο έδωσε μία διαφορετική εξήγηση, λέγοντας πως βρήκε ένα μικρό σακουλάκι ρυζιού στα σκουπίδια.

Ο Περικλης Κονδυλατος όντας έξαλλος μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο instagram εξήγησε πως «δεν υπάρχουν πεταμένα άβραστα σακουλάκια ρύζι στην ζούγκλα».

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων κλήθηκε να σχολιάσει αυτήν την ανάρτηση στην εκπομπή «Happy Day» όπου εξήγησε πως: «Εμείς που ήμασταν μέσα μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε γιατί ξέρουμε τα γεγονότα. Ο κόσμος έξω δεν έχει το δικαίωμα να βρίζει έναν παίκτη. Τα σχόλια τα υβριστικά που κάνουν για την Κάτια στο προφίλ μου τα σβήνω. Δε φταίμε εμείς που βγήκε η Κάτια έξω και ο κόσμος της έβριζε…

Η άποψή μου είναι ότι προφασίστηκε το αυτοάνοσο γιατί ήταν υπόλογη στην ομάδα και δε μπορούσε να μας αντιμετωπίσει. Ένας άνθρωπος που δεν έρχεται να μας χαιρετήσει… Αυτός ο τρόπος με τον οποίο έφυγε είναι η μεγαλύτερη παραδοχή ότι δεν είχε τα μούτρα να μας αντιμετωπίσει και βγαίνει τώρα έναν χρόνο μετά να πάρει ρεβάνς. Τη συμπεριφορά είναι αυτή;  Δε θα το δεχτεί κανένας από τα παιδιά γιατί έχω μιλήσει μαζί τους και η παραγωγή καλό θα είναι να της πει να μη σχολιάζει όσα έγιναν πέρυσι»

Καλεσμένος όμως βρέθηκε και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι: «Η Κάτια Ταραμπάνκο έρχεται ένα χρόνο μετά να μας βάλει στη θέση μας; Θα της κοστίσει».

«Πήγε ξανά στο Survivor για να φτιάξει το προφίλ της αλλά το κάνει χειρότερο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This