H Άννα Μπεζάν για την σχέση της με τον γιο της Χριστίνας Παππά: «Με έσωσε από σίγουρη λιποθυμία»

«Έχω γνωρίσει τη Χριστίνα Παππά και έχουμε πολύ καλές σχέσεις»

Must Read

Ένας νέος έρωτας έχει ανθίσει στην ελληνική showbiz. Ο λόγος για την Άννα Μπεζάν και τον γιο της Χριστίνας Παππά, Δημήτρης.

Οι δυο τους μετράνε λίγους μήνες σχέσης και όπως δηλώνει η νεαρή ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» είναι πολύ ερωτευμένη.

«Είμαστε λίγους μήνες μαζί με τον Δημήτρη, είμαστε πάρα πολύ καλά και διανύω μία περίοδο έρωτα. Με τον Δημήτρη γνωριστήκαμε τυχαία όταν με έσωσε από μία πόρτα που ήταν σίγουρη λιποθυμία στο πρόσωπό μου και έτσι ξεκίνησε και ευτυχώς που ξεκίνησε γιατί είμαστε πάρα πολύ καλά, περνάμε πάρα πολύ όμορφο και ποιοτικό χρόνο μαζί και είμαι ερωτευμένη. Με τον Δημήτρη είναι όλα έντονα και επειδή είμαστε και οι δύο έτσι έντονες προσωπικότητες, είναι όλα στο κόκκινο». 

Αναφορικά με το αν έχει προχωρήσει η σχέση τους στο επόμενο βήμα δήλωσε πως: «Έχω αφήσει την οδοντόβουρτσά μου εκεί και μία βαλίτσα με ρούχα για να υπάρχει. Στα μαγαζιά του Δημήτρη δεν πηγαίνω, γιατί δεν τρώω sushi, ούτε μεξικάνικο. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι, αλλά όταν μαγειρεύω εγώ».

«Στο Παρίσι περάσαμε μαγικά και ειδικά όταν είσαι με σύντροφο ο ιδανικός προορισμός. Όπως και να έχει ένα ταξίδι σε φέρνει πάντα κοντά. Έχω γνωρίσει τη Χριστίνα Παππά και έχουμε πολύ καλές σχέσεις», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This