Κώστας Τσούρος για τον αρραβώνα του Μαυρικίου: «Nα μπούμε και στην κρεβατοκάμαρά τους να δούμε τι κάνουν»

«Oι ίδιοι το ευτελίζουν… δεν βγάλαμε πόσους οργασμούς είχαν και τέτοια…», είπε με έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας

Must Read

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Ιλάειρας και σε δύο ημέρες θα πάνε την σχέση τους στο επόμενο βήμα, αφού θα αρραβωνιαστούν.

Ο παραγωγός θεάτρου με την αγαπημένη του έχουν δημοσιοποιήσει όλες τις ετοιμασίες του αρραβώνα τους που θα γίνει στην γενέτειρα της νύφης, τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Δείτε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Πρόβα αρραβώνων με τα… πεθερικά

 Δείτε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάειρα έβαλα τα κλάματα»

Η σχέση τους και συγκεκριμένα ο αρραβώνας τους έχει πάρει τόση δημοσιότητα που ορισμένοι παρουσιαστές θεωρούν πως είναι επιεικώς υπερβολική η κίνησή τους αυτή.

«Με αγάπη το λέω, οι ίδιοι το ευτελίζουν… θα πάμε και στην τουαλέτα και θα έχουμε μία κάμερα και όλο αυτό… εκείνη την ώρα κάναμε την ανάγκη μας, εκείνη την ώρα κάναμε σεξ, έτσι κάναμε σεξ, έτσι αισθάνθηκα τον οργασμό… με αγάπη το λέω…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά να μην συμφωνεί.

Τότε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 φανερά ενοχλημένος της απάντησε πως: «Εμείς Φαίη μου δεν βγάλαμε πόσους οργασμούς είχαν και τέτοια…»!

Και ο Κώστας Τσούρος όμως φαίνεται πως έχει την ίδια άποψη με τον Γιώργο Λιάγκα αφού μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» είπε χαρακτηριστικά ότι: «Κρατιέμαι πάρα πολύ να ξέρεις! Πάρα πολύ! Βλέπω ότι το χαίρεστε οπότε… Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να με προειδοποιήσει πως βρισκόταν στο γύρισμα για μανικιούρ-πεντικιούρ, και να μην πάθω υστερία στον αέρα. Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος. Όχι επειδή με πήρε τηλέφωνο, επειδή το θεωρώ αστείο.

Δεν θέλετε να φύγει η ενέργεια αυτή τη στιγμή. Η ώρα η καλή! Δεν θέλω να μιλήσω… Ξέρουν ότι το κάνουν για να τους τρολάρει ο κόσμος. Τρολάρουν και οι ίδιοι τον εαυτό τους. Στο τέλος να μπούμε και στην κρεβατοκάμαρά τους να δούμε τι κάνουν. Τη σύλληψη του παιδιού θα την έχουμε στην κάμερα; Γιατί το επόμενο αυτό θα είναι. Τη γέννα θα την έχουμε, το θέμα είναι να έχουμε τη σύλληψη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This