Φώτης Σπύρου για Φιλιππίδη: «Πέταγε τασάκια, φερόταν άσχημα! Έχει κάνει φρικτά πράγματα που δε λέγονται»

«Μου έχει συμβεί κάτι φρικτό! Πρωταγωνιστής με έβγαλε με ξύλο από τη σκηνή φωνάζοντας»

Must Read

Για την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και για τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον προφυλακιστέο ηθοποιό-σκηνοθέτη μίλησε ο Φώτης Σπύρου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως:  «Τον γνώριζα τον Δημήτρη Λιγνάδη όπως τον γνώριζε και πολύς κόσμος. Δεν τα περίμενα όλα αυτά όπως δεν τα περίμενε και κανένας, προς Θεού. Δε νομίζω ότι ήξερε κανένας ότι αν έχουν γίνει αυτά, είναι αυτά».

«Όταν λέγονται κάποια πράγματα στον αέρα, γιατί λέγονται τη στιγμή που λέγονται, αυτό θα χρησιμοποιηθεί σαν δήλωση. Εμένα δε με νοιάζει μόνο το τι λέγεται. Το πότε λέγεται είναι το σημαντικό. Αν προσέξεις τα πράγματα, έχουν έναν χρόνο. Αυτός ο χρόνος πολλές φορές είναι ύποπτος, με υποψιάζουν τα πράγματα» είπε για τις δουλώσεις του τραγουδιστή που προκάλεσαν σάλο.

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, σημείωσε πως: «Υπήρχαν χαρακτηριστικά που τον έκανα στον χώρο μας δυσάρεστο. Η αλαζονεία είναι γνωστή. Υπήρχε αλαζονεία, αυτό είναι αλήθεια. Περνάγανε όλοι άσχημα, άσχημα όμως, όλοι δίπλα του και κανένας δε μίλαγε. Πολλοί χαίρονται που για άλλο πράγμα τιμωρήθηκε, αλλά τιμωρείται επιτέλους.

Υπάρχει Θεός, δικαίωση, δίκιο; Τη βρήκε από αλλού, από άλλο σκοτάδι. Πέταγε τασάκια, φερόταν άσχημα, έχει διώξει κόσμο. Είναι γνωστά πια, έχουν γίνει γνωστά, τα έχω ακούσει. Έχει κάνει φρικτά πράγματα που δε λέγονται. Έχουν γίνει καταγγελίες στο ΣΕΗ που δε λέγονται, πολύ σοβαρές που δε θα βγουν στη δημοσιότητα, πολύ σοβαρές». 

Τέλος, αναφέρθηκε στην τραυματική εμπειρία που βίωσε στα ξεκινήματα της καριέρας του από συνάδελφο ο οποίος άσκησε βία πάνω του.

«Εμένα μου έχει συμβεί κάτι φρικτό. Ήμουν μικρός, πήρα ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα και με έβγαλε ο πρωταγωνιστής με ξύλο από τη σκηνή φωνάζοντας “διώξ’ τον δεν είναι δικός μας”, το δεχόμουν. Έτυχε να μην πάρω τη δουλειά επειδή είπα “όχι” σε σεξουαλική πρόταση. Απαγόρευσα να συμβαίνει αυτό, δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου να συμβαίνει αυτό, με σέβομαι», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This