Δεν έμεινε πέτσα για πέτσα στον XXL αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας

Στο πόδι ο Άγιος Κωνσταντίνος για τις χαρές του Μαυρίκιου και της μούσας της καρδιάς του Ιλάειρας.

Must Read

Μπορεί να τα άκουσε από αρκετούς ότι ο πολυδιαφημισμένος αρραβώνας του θα ήταν κάτι από… «Μπεν Χουρ» (αναφορικά με τη διάρκειά του), πασπαλισμένος με κιτς και κακογουστιά, όμως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν έδειξε να πολυσκοτίζεται και, φορώντας το πιο αστραφτερό του χαμόγελο, έζησε στα Καμμένα Βούρλα μαζί με τη μούσα της καρδιάς του, τη νεαρή μουσικό Ιλάειρα Ζήση, στιγμές δόξας! Εκεί, στον Αγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, ο θεατρικός παραγωγός σε έναν αρραβώνα-υπερπαραγωγή δέχτηκε προχθές τα δεκάδες συγχαρητήρια και τις ευχές συγγενών και φίλων, οι οποίοι ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της Ελλάδος για να μοιραστούν με το ευτυχισμένο ζευγάρι τη χαρά του! Όσα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι και το βράδυ του Σαββάτου, παρουσία 300 και πλέον καλεσμένων, θα μείνουν… αξέχαστα στους κατοίκους της κωμόπολης, που ακόμα έχουν στα αυτιά τους τον ήχο του κλαρίνου και στη μύτη τους την τσίκνα από το ψήσιμο των αρνιών! Χαλάλι τους, όμως, γιατί τόσες κάμερες και τηλεοπτικά συνεργεία δεν είχαν ξαναδεί στη ζωή τους!

Στην κωμόπολη από την οποία κατάγεται η νύφη στήθηκε λοιπόν από νωρίς γλέντι, με τους συγγενείς και τους φίλους τους να βρίσκονται δίπλα στο ζευγάρι και στη χαρά του. Καλεσμένοι στον αρραβώνα ήταν πολλοί φίλοι του θεατρικού παραγωγού από τον καλλιτεχνικό χώρο. Αρνιά με σούβλες στήθηκαν από νωρίς το απόγευμα στην αυλή του σπιτιού της μέλλουσας νύφης, με τον Μαυρίκιο και τα πεθερικά του να απολαμβάνουν τα κλαρίνα, τα τσιφτετέλια και τα λαϊκά άσματα, και τον Μαυρικίου να ρίχνει και ένα βαρύ ζεϊμπέκικο!

Και, αφού ψήθηκαν τα αρνιά, με τον γαμπρό να ταΐζει τη νύφη στο στόμα, δίνοντάς της ένα… πετσάκι, έτσι, για τον μεζέ, έφτασε η πολυπόθητη βραδιά του αρραβώνα, με τη νύφη να επιλέγει για την περίσταση ένα εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και τον γαμπρό ένα μπλε κοστούμι «γαρνιρισμένο» με χρυσά κοσμήματα!

Αίσθηση προκάλεσε η τεράστια τούρτα σε λευκό και χρυσό (αλίμονο!), σε σχήμα δύο καρδιών, ενώ ιδιαίτερη ήταν και η μπομπονιέρα, καθώς είχε μια φωτογραφία με το ζευγάρι.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ο συνθέτης Γιώργος Κριμιζάκης, οι ηθοποιοί Βάσια Παναγοπούλου, Πέτρος Ξεκούκης, η Θεοδώρα Παπαϊωάννου, ο σχεδιαστής Θεόδωρος Τρανούλης, η γενική πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού και πρόεδρος του Ιδρύματος Ελληνικής Δράσης Αφρικής Μέρω Κεσεσίογλου, η Λέμυ Κοντονή, διοικητικό στέλεχος μεγάλου ομίλου εταιριών και συνεργάτης του προξενείου Ακτής Ελεφαντοστού σε θέματα δημοσίων σχέσεων – επικοινωνίας και οργάνωσης εκδηλώσεων, και ο πρόεδρος των Κορφιάτικων Βραβείων Δημήτρης Μουζακίτης.

Σπύρος Μπιμπίλας
Τέτα Καμπουρέλη

Από το γλέντι των αρραβώνων φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το τραγούδι από τον γαμπρό, ο οποίος επέλεξε να τραγουδήσει το «Τραγούδι της «Ξενιτιάς» του Μίκη Θεοδωράκη, κάνοντας τους παρευρισκομένους να σηκωθούν με το βαρύ ζεϊμπέκικο επί πίστας εκ μέρους του γαμπρού! Φυσικά, από τον αρραβώνα δεν θα μπορούσε να λείψει ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος θα είναι και ο κουμπάρος του ζευγαριού, το οποίο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον ερχόμενο Αύγουστο στη Λεμεσό, απ’ όπου κατάγεται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου! Και, αν ζήσαμε τέτοιες στιγμές στον αρραβώνα, φανταστείτε τι έχουν να δουν τα μάτια μας στον γάμο…

Ο κουμπάρος Γιώργος Τσουκάλης με τη Βάσια Παναγοπούλου και καλεσμένους του ζέυγους
Ο πατέρας της νύφης «προικίζει» στον αρραβώνα της κόρης του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This