Τάσος Ξιαρχό: «Τη μέρα που ο Δημήτρης Λιγνάδης με κάλεσε στο σπίτι του είχε δύο ανήλικα παιδιά εκεί»

«Απλά έτυχε το ένα παιδί να ντύνεται εκείνη την ώρα»

Must Read

Την περίοδο που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας ορισμένες από τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης που αφορούσαν τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Τάσος Ξιαρχό είχε αποκαλύψει πως γνώριζε τον εν λόγω ηθοποιό-σκηνοθέτη από το 2012 καθώς είχαν συνεργαστεί. Ο γνωστός χορογράφος είχε πει χαρακτηριστικά πως είχε πάει στο διαμέρισμά του και πως είχε δει «πράγματα που τότε έμοιαζαν πονηρά, τώρα ονομάζονται έγκλημα».

Με αφορμή την δίκη του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, αποκάλυψε πως: «Τον Λιγνάδη, επειδή τον ξέρω και προσωπικά, ποτέ δεν φαίνεται ποιος μπορεί να είναι ο θύτης. Δηλαδή, μπορεί να μην καταλάβεις ποτέ ότι αυτός ο κύριος ή εκείνη η κυρία μπορεί να κάνουν κάτι τέτοιο.

Τη μέρα που ο Δημήτρης Λιγνάδης με κάλεσε στο σπίτι του είχε δύο ανήλικα παιδιά εκεί πέρα. Τον ρώτησα και απλά μου είπε ότι τα φιλοξενεί γιατί δεν έχουν πού να μείνουν, είναι από άλλη χώρα.

Απλά έτυχε το ένα παιδί να ντύνεται εκείνη την ώρα, αλλά επειδή ήμουν 19 χρονών δεν ήταν στο μυαλό μου έτσι τα πράγματα. Ένιωσα άβολα και μετά από λίγη ώρα έφυγα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This