Μαριάντα Πιερίδη: «Επιχειρηματίας μού ζήτησε να πάρω το μεροκάματό μου από την τσέπη του»

«Όταν ήρθαμε από την Κύπρο δεν είχαμε να φάμε»

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Γεννημένη στην Κύπρο η Μαριάντα Πιερίδη σε μικρή ηλικία μετακόμισε με τους γονείς της στην Ελλάδα η συγκεκριμένη εγκαταστάθηκαν στο Αίγιο. Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μουσικές σπουδές στο ωδείο Αττικής και ξεκίνησε την καριέρα της συμμετέχοντας στα φωνητικά διάφορων δισκογραφικών δουλειών άλλων καλλιτεχνών.

Η καριέρα της ξεκίνησε το 1995 κάνοντας φωνητικά στην ελληνική αποστολή για το διαγωνισμό της Eurovision, με βασική ερμηνεύτρια την Ελίνα Κωνσταντοπούλου, στο τραγούδι “Ποια Προσευχή”. Έπειτα εμφανίστηκε σε μεγάλες πίστες στην Αθήνα. ευρύτερα γνωστή όμως έγινε το 2002. Ακολούθησαν συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως οι Γιάννης Πάριος, Νότης Σφακιανάκης, Αντώνης Ρέμος και Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Στη ζωή της όμως δεν της ήρθαν όλα ρόδινα, καθώς όταν μετακόμισε στη χώρα μας πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζαν οι γονείς της.

«Μεγάλωσα στερητικά γιατί ήρθαμε πρόσφυγες από την Κύπρο. Δούλευα από μικρή και παράλληλα πήγαινα στο ωδείο. Ότι κατάφερα στη ζωή μου το κατάφερα μόνη μου. Όταν ήρθαμε από την Κύπρο δεν είχαμε να φάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Happy Day».

Όσον αφορά το ελληνικό κίνημα #metoo που ξεκίνησε από τον χώρο του αθλητισμού και στη συνέχεια ήρθαν στο φως της δημοσιότητας διάφορες καταγγελίες για το χώρο του θεάτρου, η Μαριάντα Πιερίδη σημείωσε πώς παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν και στο χώρο του τραγουδιού, ενώ αποκάλυψε τις δικές της τραυματικές εμπειρίες οι οποίες την οδήγησαν να παρατήσει το τραγούδι.

«Υπάρχουν και στο χώρο του τραγουδιού κακοποιητικές συμπεριφορές. Το κίνημα metoo δεν εκδηλώθηκε στο χώρο του τραγουδιού γιατί είναι δύσκολο να τα βάλεις με τη νύχτα. Διευθυντής δισκογραφικής μού πρότεινε να πάμε για φαγητό. Αρνήθηκα και μου είπε πως δεν θα κάνω καριέρα στο τραγούδι.

Τη μόνη φορά που με είδε ο σύζυγός μου στο μαγαζί που τραγουδούσα ήταν και η τελευταία μου μέρα στο τραγούδι. Ο επιχειρηματίας μού έφερε το μεροκάματό μου και ήθελε να το πάρω μόνη μου από την τσέπη του. Έγινε χαμός στο καμαρίνι και σταμάτησα. Σε άλλο μαγαζί, έχω κρύψει κοπέλα στην ντουλάπα μου γιατί την έψαχνε ο επιχειρηματίας», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχω προδοθεί πολλές φορές στη δουλειά, μου έχουν χαμηλώσει το μικρόφωνο από κόμπλεξ. Ο καλλιτέχνης που μου χαμήλωνε το μικρόφωνο είχε σχέσεις με τους ανθρώπους της επιχείρησης και δεν μπορούσα να μιλήσω. Έδωσα το χαμηλωμένο μου μικρόφωνο σε καλεσμένη τραγουδίστρια και την άλλη μέρα με έβριζε γιατί νόμιζε ότι το έκανα επίτηδες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This