Μάρκος Λεζές: «Στα 16 μου το έμαθα ότι είμαι υιοθετημένος! Είναι πολύ άσχημο να μην το ξέρεις»

«Όταν γεννήθηκα δεν είχα δέρμα! Ο γιατρός είπε ότι δεν θα ζήσω»

Must Read

Ο Μάρκος Λεζές θεωρείται ένας από τους πιο κορυφαίους κωμικούς της γενιάς του. Ο γνωστός ηθοποιός πέρασε στο τμήμα Φιλολογίας, όμως η αγάπη του για την υποκριτική ήταν τόσο μεγάλη κι έτσι άφησε την σχολή του και ξεκίνησε τη Δραματική Σχολή του Γρηγόρη Βαθιά, από όπου πήρε υποτροφία για να πάει στο εξωτερικό, αλλά λόγω χούντας έμεινε στην Ελλάδα.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες. Για την ως τώρα πορεία του στο θεατρικό σανίδι μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως απέκτησε η συζήτηση όταν αναφέρθηκε στην οικογένειά του και στο γεγονός ότι είναι υιοθετημένος από τον θείο του.

«Όταν γεννήθηκα δεν είχα δέρμα. Πώς είναι όταν βγάζεις το δέρμα κι είναι από κάτω κόκκινο; Ο γιατρός είπε ότι δεν θα ζήσω. Ο θείος μου είπε ότι θα πάρω εγώ το παιδί κι αν ζήσει έζησε. Με έδωσαν στο θείο μου, που ήταν αδερφός της βιολογικής μάνας μου. Η θεία μου με πήγε σε ένα γιατρό και της είπε θα τον κάνεις μπάνιο με φύλλα λεμονιάς και πράγματι μέσα σε 15 ημέρες έβγαλα δέρμα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εγώ ήξερα ότι είμαι μοναχοπαίδι. Στα 16 μου το έμαθα, μου είπαν τα αδέρφια μου ότι δεν είμαστε ξαδέρφια αλλά αδέρφια. Δεν ένιωσα καλά, έφυγα από το σχολείο. Πέρασα δια πυρός και σιδήρου μέχρι για να το ξεπεράσω. Είναι πολύ άσχημο να μην το ξέρεις. Οι γονείς μου μού είπαν ότι δεν ήθελαν να με στενοχωρήσουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This