Σοκάρει η Ευδοκία Τσάγκλη που έχει καταγωγή από την Ουκρανία και την Ρωσία: «Bομβάρδισαν νοσοκομείο, υπάρχουν νεκροί»

Συγκλονίζει η πρώην παίκτρια του Big Brother!

Must Read

Η Ευδοκία Τσάγκλη έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο «Big Brother 2» όπου έφτασε και μέχρι τον τελικό.

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης έχει καταγωγή από την Ουκρανία αλλά και την Ρωσία και μίλησε στην εκπομπή «Love it» για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο χώρες.

«Εγώ γεννήθηκα στο Ντόνετσκ εκεί όπου ξέσπασε ο εμφύλιος πόλεμος πριν 8 χρόνια και κάποιοι συγγενείς μου έχουν έρθει στην Ελλάδα ενώ κάποιοι άλλοι έχουν πάει στο Κιέβο. Εγώ τώρα βρίσκομαι στη Σκωτία. Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση που έχουμε ζήσει σαν οικογένεια τα τελευταία 8 χρόνια, μιλάμε για ανθρώπους που δε μπορούσαν να μετακινηθούν. Θυμάμαι τη γιαγιά μου με τον παππού μου επειδή είχε βομβαρδιστεί το αεροδρόμια πήραν λεωφορείο και μετά άλλο λεωφορείο για να μπορέσουν να πετάξουν και να έρθουν εδώ να είναι ασφαλείς» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Με τους συγγενείς μου στο Κίεβο έχουμε μιλήσει. Είναι δύσκολη η επικοινωνία, φοβούνται, δε μιλάμε τακτικά αλλά μας παίρνουν όποτε μπορούν. Στο Ντόνετσκ είναι η κολλητή της μητέρας μου που αυτή τη στιγμή είναι σε ένα υπόγειο μαζί με το σκυλάκι της, μιλήσαμε χθες. Μας είπε ότι βομβάρδισαν ένα νοσοκομείο δίπλα στο σπίτι της και απ΄ όσο έχω πληροφορηθεί υπάρχουν και νεκροί. Ηχούν σειρήνες πολέμου. Δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι.

Είναι τρομακτικό. Όπου και να γίνεται πόλεμος είναι στενάχωρο. Όταν είναι δε και το σπίτι σου είναι λογικό να έχεις και ένα άγχος παραπάνω. Είναι στενάχωρο να την πληρώνουν πολίτες και άνθρωποι για μεγαλύτερα συμφέροντα. Η Ουκρανία έχει μια πολύ σημαντική γεωπολιτική θέση και νομίζω ότι το παιχνίδι είναι πολύ μεγαλύτερο και δυστυχώς την πληρώνουν οι αθώοι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This