Η απάντηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου στις αιχμές του Χρήστου Δάντη: «Δεν είμαστε λοβοτομημένοι»

Must Read

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη είναι η νέα παίκτρια που εισέβαλε στο Survivor. Η παίκτρια των μαχητών δεν έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά της στο reality επιβίωσης, ωστόσο μία ανάρτηση της στο instagram ήταν αρκετή για να κάνει το Χρήστο Δάντη έξαλλο.

Συγκεκριμένα ανέβηκε από το instagram account της Σταυρούλας, ένα Story που χλεύαζε την σύντροφο του τραγουδιστή Ασημίνα Χατζηανδρέου, το οποίο αμέσως κατέβηκε.

Ο διάσημος ερμηνευτής θέλοντας να υπερασπιστεί την αγαπημένη του ξέσπασε μέσω ενός post που έκανε στο instagram κατηγορώντας τον σύντροφό της Σταυρούλας, ενώ παράλληλα έριξε αιχμές στους παρουσιαστές της εκπομπής «Love it» για τους σχολιασμούς που κάνουν κατά καιρούς.

«Άσχετα από το γεγονός ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για την συνάδελφό της, Σταυρούλα Χρυσαείδη, στο προφίλ της δεύτερης ανέβηκε η επόμενη εικόνα story.

Μα καλά, δεν έχουν υπογράψει οι παίκτες του Survivor ότι οι λογαριασμοί στα social media θα πρέπει να είναι ανενεργοί.

Αν είναι να ειδοποιήσουμε και τους υπόλοιπους και τις υπόλοιπες συντρόφους των συμμετεχόντων, να ανεβάζουν πικρόχολά σχόλια, όπως το επόμενο που είναι εμφανές ότι το έκανε ένας αθλητής του στίβου που δεν θα έπρεπε να μετέχει σε τέτοιες μικρότητες και “θάψιμο” ανθρώπων που εκφράζονται με τόσο όμορφο τρόπο γι’ αυτούς. Ντροπή.

Ασημίνα, πόσο πόλεμο θα φας και θα αντέξεις… Σε θαυμάζω. Φυσικά αύριο η εκπομπή Love it θα είναι κλασικά υπέρ της Σταυρούλας και κατά της Ασημίνας, ενώ θα έπρεπε σαν εκπομπή του ΣΚΑΙ να είναι αμερόληπτη», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μιλώντας εκ μέρους του πάνελ της εκπομπής του ΣΚΑΪ θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση τους και εξήγησε ότι: «Μιας και έγραψε κάτι ο Χρήστος Δάντης δημόσια για την εκπομπή, θα πρέπει και εγώ αγαπητέ φίλε – 35 χρόνια φιλίας είναι αυτά δεν θα με παρεξηγήσεις – να σου πω ότι κατά την άποψή μου (ζητάω την άδεια και από την Ιωάννα) ότι η συγκεκριμένη εκπομπή που φιλοξενείται από το ίδιο κανάλι που μεταδίδει το Survivor, αυτό δεν αφαιρεί το δικαίωμα της εκπομπής να έχει άποψη.

Το ότι έχουμε άποψη πολλές φορές – δυσάρεστη για κάποιους παίκτες – αυτή η δυσάρεστη άποψη δημιουργείται από τα πεπραγμένα των παικτών. Το ότι έχουμε μερικές φορές δυσάρεστη άποψη δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε αντικειμενικοί. Επίσης το ότι στο ίδιο κανάλι φιλοξενείται το Survivor δεν αφαιρεί το δικαίωμα να έχουμε άποψη. Δεν είμαστε λοβοτομημένοι. Δεν γίνεται να έχουν οι άλλες εκπομπές άποψη και εμείς να μην έχουμε. Με στεναχώρησε αυτό το πράγμα από τον Χρήστο και του απαντάω δημόσια»

«Για ό,τι αφορά στην εκπομπή πάντα το δικό μου όνομα αναφέρεται. Έχω συνηθίσει. Και εγώ στεναχωρήθηκα όταν το διάβασα. Νομίζω ότι μέσα από την εκπομπή αυτή τα λόγια μας προκύπτουν από τα προβεβλημένα σε κάθε επεισόδιο. Δεν έχουμε εμπάθεια και τίποτα προσωπικό με κανέναν», είπε με τη σειρά της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This