Βάνα Μπάρμπα: Θα βοηθήσει εθελοντικά τους πρόσφυγες της Ουκρανίας που κατέφυγαν στην Πολωνία

«Απέχω τηλεοπτικά και θεατρικά κι έτσι δούλεψα με τα μεσιτικά και με μια εταιρεία εισαγωγών – εξαγωγών στη Σαουδική Αραβία»

Must Read

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ρωσία έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο. Ανάμεσα σε εκείνους που παρακολουθούν σοκαρισμένοι τις εξελίξεις του πολέμου είναι και η Βάνα Μπάρμπα.

Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αποκάλυψε πως σκοπεύει να βοηθήσει τους πρόσφυγες της Ουκρανίας που κατέφυγαν στην Πολωνία.

«Είναι ένα δύσκολο διάστημα για όλους, περνάμε το ίδιο “μούδιασμα”, μετά τον κορωνοϊό τώρα έχουμε με έναν πόλεμο κοντά μας. Είναι τόσο βαρύ το κλίμα που δεν μπορείς να χαρείς. Είμαι γενιά του ’66, οι γονείς μας πέρασαν πόλεμο, φτώχια, πείνα. Έχω δυο γονείς 84 ετών, “έχασα” την αδελφή μου από καρκίνο και είμαι μόνη μου.

Έχω ένα σωματείο, τη Δύναμη Ζωής. Συνεργάζομαι με μεγάλους χορηγούς, κάθε μήνα δίνουμε σε μητέρες και παιδιά δωρεάν τρόφιμα, και θα ήθελα να τρέξω μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, να βοηθήσουμε εθελοντικά, και θα το κάνω».

Όσον αφορά το #metoo, αυτή τη φορά η ηθοποιός ήταν πιο φειδωλή στις δηλώσεις της και αρκέστηκε να πει μόνο; «Αφήστε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει για τους ηθοποιούς, να φύγει ο θυμός μεταξύ μας, μετά δε θα έχουμε λόγο να πούμε κουβέντες. Ο θυμός υπάρχει όχι για όσα πάθαμε, αλλά επειδή δεν μπορούμε να βγάλουμε τα προς το ζην».

Αναφορικά με τα reality shows εκτιμά πως: «Τα reality ψυχαγωγούν τον κόσμο, αν κάνουν καλό στο κοινό, αν δεν προσβάλουν τη γυναίκα και τον άνθρωπο γενικότερα, και δίνουν ψωμί, είναι σαν να κάνεις ένα καλό σίριαλ. Μπορεί να πήγαινα σε ένα reality, αν υπήρχε ένα spiritual. Μου έγινε πρόταση για reality ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος».

Στην συνέχεια αποκάλυψε τα νέα της επαγγελματικά της βήματα που αφορούν την τηλεόραση αλλά και το επιχειρείν.

«Απέχω τηλεοπτικά και θεατρικά κι έτσι δούλεψα με τα μεσιτικά και με μια εταιρεία εισαγωγών – εξαγωγών στη Σαουδική Αραβία. Καταφέραμε και ζήσαμε αξιοπρεπώς με τα καλά χρήματα που βγάζαμε. Τώρα κοντεύουμε μια δεκαετία που τα πράγματα είναι δύσκολα. Ετοιμάζω μια εκπομπή που λέγεται “Κόκκινο τραπέζι” και θα έχει να κάνει με συζητήσεις ανθρώπων όχι επώνυμων. Θα έχει και υποστήριξη οικονομική για τον κόσμο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This