Η διαδρομή της Χρυσαειδή από τους στίβους ως τον κακό χαμό στο «Survivor»

Η Καρύδα του σκανδάλου!

Must Read

Έφτασε στον Άγιο Δομίνικο, έκανε άνω κάτω τους Μαχητές και, όπως λένε τα πρώτα spoilers, αναμένεται να επιστρέψει κιόλας στα πάτρια εδάφη λίαν συντόμως, αφού είναι το μεγάλο φαβορί προς αποχώρηση μεταξύ των τριών υποψηφίων αυτής της εβδομάδας. Το «Survivor» είναι, δίχως αμφιβολία, ένα παιχνίδι στρατηγικής και (μάλλον) η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν έπαιξε σωστά τα χαρτιά της για ν’ αποκτήσει γερές βάσεις, που θα της εξασφάλιζαν μέλλον σε αυτό. Μπορεί η καινούργια παίκτρια της μπλε ομάδας να αποδείχτηκε δυναμίτης στους στίβους μάχης, καταφέρνοντας μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες που βρίσκεται εκεί να φέρει πολλές νίκες, ωστόσο η συμπεριφορά της στην καλύβα των Μαχητών προκάλεσε έντονους τριγμούς στις σχέσεις της μαζί τους. 

Όπως έγινε γνωστό, η Σταυρούλα «στόλισε» αλά… γαλλικά κάποιους συμπαίκτες της επειδή της χάλασαν τον ύπνο με τη φασαρία τους, ενώ (για κακή της τύχη!) διέρρευσε ένα δημόσιο σχόλιο περί κλάψας που είχε κάνει για την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Instagram προτού μπει στο «Survivor». Η τελευταία το πληροφορήθηκε από τους παίκτες που μπήκαν τελευταίοι στο reality επιβίωσης και ξεμπρόστιασε τη πρώην συναθλήτριά της στον στίβο και νυν συμπαίκτριά της στο «Survivor». Κάπως έτσι βρήκε… πάτημα και η Μαίη Εμμανουηλίδου -ως κάτοχος του κολιέ ατομικής ασυλίας- να τη βγάλει στον… τάκο.

Ποια είναι, όμως, η 26χρόνη Σταυρούλα που λειτούργησε ως αφορμή για να ξεσπάσει νέα κρίση στους Μαχητές; Μετά την αποφοίτησή της από τη Γυμναστική Ακαδημία, το 2019, η παίκτρια των μπλε κατέβηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου αγωνίστηκε στο στιπλ (είναι αγώνισμα με εμπόδια φυσικά και λίμνη) καταγράφοντας χρόνο 10.30.49. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τον πρωταθλητή του σπριντ (και πυροσβέστη) Παναγιώτη Τριβυζά. Μάλιστα το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί κιόλας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η πρόταση γάμου έγινε το 2018 σε ένα ταξίδι τους στη Μαγιόρκα, που θα θυμούνται για πάντα. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ο Παναγιώτης είχε άγχος, καθώς είχε κρύψει το δαχτυλίδι στη βαλίτσα τους και προσπαθούσε να μην το ανακαλύψει η αγαπημένη του. Η Σταυρούλα και ο καλός της συζούν στο Περιστέρι μαζί με τα δύο σκυλιά του, τη Χάνα και τον Οσκαρ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This