Γρηγόρης Αναστασιάδης: «Σίγουρα είναι η Αγγελική Ηλιάδη η αιτία που ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα»

Must Read

Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης της «Φάρμας» να έπιασαν πάτο, ωστόσο μέσα από το βουκολικό reality άνθισε ένας μεγάλος έρωτας. Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, οι οποίοι έχουν γίνει αχώριστοι.

Ο 34χρονος γυμναστής από τη Θεσσαλονίκη μάλιστα αποφάσισε να μετακομίσει στην πρωτεύουσα για χάρη της 44χρονης αοιδού.

 

Αποκάλυψε στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ήδη έχει ξεκινήσει τα επαγγελματικά του βήματα στην Αθήνα, αφού συνεργάζεται με την πρώην συμπαίκτρια του Φανή Χαλκιά.

«Ήρθα στην Αθήνα και συνεργάζομαι με το γυμναστήριο της Φανής Χαλκιά. Ξεκάθαρα θα ξαναπήγαινα και σε άλλο reality, νομίζω ότι έχω φτιαχτεί για την ταλαιπωρία», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Σίγουρα είναι η Αγγελική Ηλιάδη η αιτία που ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Αλλά κατά βάση είναι η δουλειά μου.

Η Αγγελική είναι ένας πάρα πολύ στοργικός και κατανοητικός άνθρωπος, που θα ήθελαν όλοι να έχουν στη ζωή τους. Δεν έχω γνωρίσει τα παιδιά της, είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, προς το παρόν απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο», πρόσθεσε ο ίδιος».

Όσον αφορά την διαφορά ηλικίας που έχει με την αγαπημένη του τραγουδίστρια, τόνισε πως: «Έχω ξανακάνει σχέση με μεγαλύτερη σε ηλικία, δε βλέπουμε ηλικίες, βλέπουμε ανθρώπους, δεν είναι κάτι ανασταλτικό».

Αναφορικά με τα αρνητικά μηνύματα που έχει λάβει δήλωσε πως: «Είχα μηνύματα μίσους, αλλά δεν τα διαβάζω γιατί είμαι λιγάκι οξύθυμος. Δέχτηκα κακά σχόλια μετά από ένα διαπληκτισμό με μια συμπαίκτριά μου στο παιχνίδι».

«Έχω δουλέψει στη λαχαναγορά, κουβαλούσα καρπούζια για ώρες ατέλειωτες, και μετά ως security στη λαχαναγορά», αποκάλυψε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This