Φουλ ερωτευμένος ο Αναστασιάδης με την Ηλιάδη! Η απόφαση του γυμναστή να μετακομίσει στην Αθήνα για χάρη της

Δάγκωσε τη λαμαρίνα

Must Read

Φουντώνει ο έρωτας της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη Αναστασιάδη, που γεννήθηκε στη «Φάρμα». Μπορεί το βουκολικό reality του ΑΝΤ1 να μην κατάφερε να «σταυρώσει» υψηλό νούμερο στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, ωστόσο λειτούργησε ως αφορμή για να δημιουργηθεί το ειδύλλιο της 44χρονης τραγουδίστριας με τον 34χρονο γυμναστή. Ο τελευταίος, μάλιστα, αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα, με τη νέα σύντροφό του να παίζει (φυσικά!) κι αυτή τον ρόλο της στην απόφασή του.

«Ετοιμάζομαι να μετακομίσω στην Αθήνα» ανέφερε ο ίδιος στο «Πρωινό», διευκρινίζοντας πως ο ερχομός του στην πρωτεύουσα έχει να κάνει με το επαγγελματικό κομμάτι. «Αν δεν υπήρχε η Αγγελική, θα ερχόμουν ίσως λίγο αργότερα» επισήμανε στη συνέχεια, ενώ έκανε γνωστό πως δεν θα μείνουν μαζί ακόμη. «Είναι πολύ νωρίς» σχολίασε.

Όπως είπε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, δεν είχε ακούσει live την Αγγελική γιατί τα ακούσματά του αφορούν κυρίως την ξένη μουσική. «Από την αρχή υπήρχε αμηχανία και ηλεκτρισμός με την Αγγελική» σημείωσε και παραδέχτηκε πως του άρεσε εξαρχής. «Σε ποιον δεν αρέσει η Αγγελική; Προφανώς μου άρεσε. Ήταν πολύ ξαφνικό. Αναπάντεχο» εξομολογήθηκε. Όσο για τα σχόλια περί διαφορά ηλικίας, η απάντησή του ήταν πως ανήκουν στον μεσαίωνα. «Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα υπάρχει μια πολύ όμορφη σχέση με την Αγγελική. Το διάστημα στη “Φάρμα” χωρίς εκείνη δεν την πάλευα καθόλου» ανέφερε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο της συνέντευξής του. «Μιλάμε αρκετές ώρες την ημέρα με την Αγγελική. Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ σε αυτό το επίπεδο. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως θα είχα εκεί μέσα τόσο έντονα συναισθήματα» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This