Νικολέτα Βλαβιανού: «Τι θα κάνεις με το επίδομα των 225 ευρώ; Θα πληρώσω το ρεύμα»

«Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν διώκεται για κάτι, μην καταντήσει και κυνήγι μαγισσών»

Must Read

Oι ηθοποιοί αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες όσον αφορά τα δικαιώματά τους αλλά και τις οικονομικές τους απολαβές, καθώς όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Νικολέττα Βλαβιανού, ο ηθοποιός δεν αντιμετωπίζεται σαν επάγγελμα, καθώς δεν υπάρχει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, κι έτσι δεν έχει και δικό του κωδικό στο ΙΚΑ.

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε τόσο η ίδια όσο και οι συνάδελφοι της λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:

«Ήμουν στην μεγαλειώδη παράσταση “Κι από Σμύρνη Σαλονίκη” αλλά μας διέκοψε το κύμα της πανδημίας, μας διέκοψε νωρίτερα η παραγωγή. Μετά την διακοπή της παράστασης παίρνουμε επίδομα 225 ευρώ, θα μου πεις τι θα τα κάνεις αυτά; Θα πληρώσουμε το ρεύμα», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή παραδέχτηκε πως: «Θα ήθελα μια σχέση στη ζωή μου αλλά όπως την θέλω εγώ, θα πρέπει να είναι πολύ ανεκτικό το έτερον μου ήμισυ. Ο πρώην σύζυγός μου ήθελε να πάμε να ζήσουμε στο εξωτερικό, στη χώρα του, αλλά δεν θα μπορούσε να δουλέψω εκεί».

«Καμία γυναίκα δεν πρέπει να έχει τύψεις για το μεγάλωμα των παιδιών, εξυπηρετούμε πολλούς ρόλους και είμαστε ήρωες! Είναι τραγικό να ακούς την κρεβατομουρμούρα και να σε παίρνει και τηλέφωνο, έχω σπάσει 2 τηλέφωνα», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Πάυλο Χαϊκάλη, δήλωσε πως: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και κατακτητικός. Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν διώκεται για κάτι, μην καταντήσει και κυνήγι μαγισσών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This