Η «survivor» Αθηνά Ευμορφιάδη έκανε πρόβα νυφικού

Η 33χρονη κικ μπόξερ θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της

Must Read

Πρόβα νυφικού για την Αθήνα Ευμορφιάδη! Μαζί με τον σύντροφό της βρέθηκε στο Bridal loft Athens στο Σύνταγμα, της γνωστής σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου, για την πρώτη πρόβα νυφικού αλλά και για την επιλογή μπομπιονιερών, λαμπάδων και των απαραίτητων για τον γάμο. Κουμπάροι είναι η κόρη της Γιολένα και ο αδελφός της!

Η 33χρονη πρώην παίκτρια των «Διασήμων» του «Survivor», που αποχώρησε οικειοθελώς από το reality επιβίωσης, είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, όπου μετρά περίπου 20.000 ακολούθους, με την ίδια να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν στην «Espresso», η Αθηνά βρίσκεται σε μακροχρόνια σχέση με τον ιδιοκτήτη σχολής πολεμικών τεχνών και μποξέρ Γιάννη Μαυροκορδάτο. Η ίδια, μιλώντας πρόσφατα για τη γνωριμία της με τον Γιάννη, είχε τονίσει: «Τον Γιάννη τον γνώρισα το 2017, όταν αποφάσισα επιτέλους να βγω από το σπίτι μου και να πάω να διασκεδάσω στο YTON, όπου εμφανιζόταν ο Νίκος Βέρτης. Όταν με πρωτοείδε, όπως μου είπε αργότερα, ενθουσιάστηκε μαζί μου και έψαχνε μέρες να με βρει. Τελικά, μου έστειλε ένα μήνυμα στο facebook, όπου κι εκεί του απάντησα πολύ επιθετικά. Αλλά είχε τον τρόπο του να με προσεγγίσει και σχεδόν από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε είμαστε μαζί. Αυτό που συνηθίζω να λέω για τον Γιάννη είναι ότι είναι ένας τόσο ήρεμος και λογικός άνθρωπος, που με τον τρόπο του κατάφερε να με δαμάσει, γιατί ήμουν ένα αγρίμι. Και ήμουν και πολύ καχύποπτη με όλους. Πριν γνωρίσω τον Γιάννη, ήμουν σε μια τοξική σχέση. Ήμουν με έναν άνθρωπο που με ζήλευε τόσο πολύ, που δεν με άφηνε να βγαίνω από το σπίτι. Είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί μου. Έκανε ακραία πράγματα που δεν θέλω ούτε να τα θυμάμαι. Μέχρι και για το άθλημά μου είχε ενστάσεις και δεν ήθελε να συνεχίσω» ανέφερε στο «OK!».

Σε ό,τι αφορά τις πολεμικές τέχνες, η Αθηνά έχει αποκαλύψει από πού κόλλησε το «μικρόβιο»: «Το… μικρόβιο των πολεμικών τεχνών το κόλλησα σε ηλικία 11 ετών, όταν ξεκίνησα καράτε. Μετά από οκτώ χρόνια ένιωσα ότι ο κύκλος του καράτε είχε κλείσει πλέον για μένα και ήθελα κάτι πιο δυναμικό, που να αρμόζει στον χαρακτήρα και στην προσωπικότητά μου. Και στο kick boxing βρήκα αυτό που πραγματικά μου ταίριαζε».

Στην ίδια συνέντευξη είχε αποκαλύψει και τον μεγάλο τραυματισμό της τρία περίπου χρόνια πριν, εξαιτίας του οποίου έμεινε έναν χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση: «Κοντεύουν δύο χρόνια από τον μεγάλο τραυματισμό μου. Ένας χρόνος εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο εγωισμός μου δυστυχώς με έκανε να αδιαφορώ για το πρόβλημά μου και έφτασα στο σημείο να τραυματιστώ σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το χέρι μου δεν άντεξε στο πρώτο λεπτό και έσπασε σε πολύ άσχημο βαθμό. Εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να πιστέψω αυτό που συνέβαινε. Πάλευα με ένα χέρι, μέχρι που εντόπισε το πρόβλημα ο διαιτητής και έκοψε το παιχνίδι στον δεύτερο γύρο. Έχασα πραγματικά 10 χρόνια από τη ζωή μου. Υποβλήθηκα σε χειρουργείο. Ένιωσα την αναπηρία στο 70%, τρόμαξα πάρα πολύ και κάθε μέρα που περνούσε διαπίστωνα τι κακό προκάλεσα στον εαυτό μου. Εκεί που είχα ανοίξει για τα καλά τα φτερά μου αγωνιστικά, ένιωσα ότι κάποιος μου τα έκοψε και προσγειώθηκα απότομα.

Πήρα ένα μεγάλο μάθημα που με βοήθησε να σέβομαι και να αγαπώ ακόμα περισσότερο τον εαυτό μου. Δεν μπορώ πραγματικά να εξηγήσω όλο αυτό που πέρασα με τον τραυματισμό μου. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ακόμα και με ένα χέρι δεν πτοήθηκα. Συνέχισα να προπονούμαι και να δουλεύω σκληρά, ενώ παράλληλα προσπαθούσα να αποδεχτώ την όλη κατάσταση ώστε να συνεχίσω βήμα βήμα την αποκατάστασή μου όσο καιρό απείχα από τα ρινγκ» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Αθηνά Ευμορφιάδη. Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο γάμος της πρωταθλήτριας και του Γιάννη Μαυροκορδάτου θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This