Παπαργυρόπουλος για Καναράκη: «Όταν βλέπεις ότι έχει μια ιδιαιτερότητα το άτομο, δεν θα έπρεπε να το απελευθερώνεις»

«Εάν ήθελε αυτός να βγει να προκαλέσει ας ντυνόταν η αμαρτωλή Μαγδαληνή»

Must Read

Ένα από τα θέματα που έχουν απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες τα ΜΜΕ είναι η φωτογράφιση που έκανε ο Παντελής Καναράκης για τις ανάγκες του περιοδικού Fresh όπου πόζαρε ως Ιησούς Χριστός.

Επτά ιερείς μάλιστα δυσαρεστημένοι από το θέαμα μήνυσαν τον ηθοποιό, ενώ αντιδράσεις προκάλεσε και στο Άγιον Όρος.

Τελικά το περιοδικό αποφάσισε να αποσύρει τη φωτογράφηση γεγονός το οποίο δεν βρίσκει σύμφωνο τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που σχεδίασε τα κοσμήματα τα οποία φορούσε ο ο ηθοποιός για την εν λόγω φωτογράφιση.

Το δικό του σχόλιο όμως κλήθηκε να κάνει για το συγκεκριμένο θέμα και ο γνωστός επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος ο οποίος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του με έναν αρκετά αιχμηρό τρόπο.

«Θα μπορούσα να μιλήσω με πολύ άσχημα λόγια γι’ αυτόν τον άνθρωπο… Θα έπρεπε να τα προσέξουν αυτά τα παιδιά, να υπάρχει μέριμνα από μικροί που είναι ακόμα. Όταν βλέπεις και έχει μια ιδιαιτερότητα το άτομο αυτό, προσπάθησε να το βοηθήσεις προς το σωστό μέρος να πάει και όχι να το απελευθερώσεις αυτό το παιδάκι. Να βλέπουν και τα άλλα παιδιά και τα μικρά παιδιά αυτά που γίνονται.

Μου κακοφαίνεται. Δεν ξέρω, ίσως είμαι από μια σχολή που μεγάλωσε διαφορετικά η δική μας ηλικία και μακάρι να “φύγουμε” γρήγορα, να μην προλάβουμε να δούμε και άλλα χειρότερα. Αλλά, δεν είναι μαθημένος ο Έλληνας έτσι. Εμένα σαν άντρα, στο φύλο μου, με προσβάλουν όλα αυτά.

Θα προτιμούσα να βγει με μια φούστα, να βγει όπως θέλει ντυμένος, παρδαλός, στον δρόμο. Δεν το επιτρέπω όμως να το κάνει αυτό στη θρησκεία μου. Εάν ήθελε αυτός να βγει να προκαλέσει ας ντυνόταν η αμαρτωλή Μαγδαληνή. Δεν ήταν ανάγκη να φτάσει να κάνει τον Θεάνθρωπο».

https://www.youtube.com/watch?v=LC9zYQ2swyU

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This