Ανατριχιάζει ο Τάκης Ζαχαράτος για την απώλεια του πατέρα του: «Tο προηγούμενο βράδυ το αισθάνθηκα…»

«Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις τον γονιό σου να σε κοιτάζει σαν να είσαι άγνωστος»

Must Read

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Τάκης Ζαχαράτος, αφού πριν λίγες ημέρες έχασε τον αγαπημένο του πατέρα από κορωνοϊό.

Για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα μίλησε ο γνωστός showman στην εκπομπή «Πρωινό» και με πολύ υπερηφάνεια αναφέρθηκε στη δράση του ως πρωταθλητής στίβου με την Παναχαϊκή και ακολούθως ως ιδρυτικό μέλος της Ολυμπιάδας, στο τμήμα στίβου.

«Έζησα κάτι τόσο μοναδικό που μου λένε συλλυπητήρια, τα οποία βεβαίως τα δέχομαι, αλλά είναι μεγάλη η αγάπη μου για όσα αυτός ο άνθρωπος με δίδαξε που η τελετή ήταν μια γιορτή αγάπης. Περιμέναμε να φύγει, ήραν άρρωστος καιρός και είχε μια φθίνουσα πορεία. Είχε αρχίσει το αλτσχάιμερ τα τελευταία δυο, τρία χρόνια και άλλες φορές μας θυμόταν και άλλες όχι», είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις τον γονιό σου να σε κοιτάζει σαν να είσαι άγνωστος. Δηλαδή θέλει πάρα πολύ μεγάλη δύναμη για να το αντέξεις αυτό, να το βλέπεις. Κάθε φορά που πήγαινα στην Πάτρα δεν ήξερα αν θα με γνωρίσει και αυτό είναι πάρα πολύ σκληρό και φαντάζομαι πως είναι για τους ανθρώπους που το βιώνουν πολλά χρόνια. Ήταν πολύ σκληρό αυτό. Από την άλλη, σκεπτόμενος ότι αυτός ο άνθρωπος είδε δισέγγονο και τα παιδιά του τα αγαπούσε πολύ…».

«Δεν έφυγε από το αλτσχάιμερ, αλλά από covid. Είχε κάνει και τα τρία εμβόλια αλλά έφυγε λόγω της μεγάλης ηλικίας και του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού. Το προηγούμενο βράδυ το αισθάνθηκα, πετάχτηκα στον ύπνο μου και ένιωσα ότι κάτι θα συμβεί. Μόλις με πήρε τηλέφωνο η αδελφή μου, το ήξερα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This