O πατέρας του Τάκη Ζαχαράτου και ο συνεργάτης των «Αρβύλα» Βασίλης Δέλλιος «έφυγαν» από κορωνοϊό

Α, ρε Covid, άτιμε

Must Read

Μπορεί οι ειδικοί να «βλέπουν» ότι έρχεται σταδιακά το τέλος της πανδημίας, ωστόσο ο κορωνοϊός είναι ακόμη εδώ και οι απώλειες που προκαλεί γεγονός αναμφισβήτητο. Μεταξύ των θυμάτων της φονικής νόσου τα τελευταία 24ωρα ήταν ο πατέρας του Τάκη Ζαχαράτου, Δημήτρης, και o Βασίλης Δέλλιος, στενός συνεργάτης και φίλος του Γιάννη Σερβετά και του Αντώνη Κανάκη από το «Ράδιο Αρβύλα».

Ο Δημήτρης Ζαχαράτος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών. Άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στο ΠΝΠ στο Ρίο, όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό. Ο εκλιπών νόσησε στο ίδρυμα της «Αγίας Σκέπης» όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια και, δυστυχώς, η καρδιά του δεν άντεξε. Ο πατέρας του Τάκη Ζαχαράτου υπήρξε πρωταθλητής στίβου με την Παναχαϊκή και ακολούθως ιδρυτικό μέλος της Ολυμπιάδας, στο τμήμα στίβου. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Παρασκευή, στις 11 π.μ., από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, στην Πάτρα.

Η απώλεια του Βασίλη Δέλλιου, από την άλλη μεριά, έγινε γνωστή το βράδυ της Τρίτης μέσω της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1. «Χάσαμε έναν φίλο, έναν δικό μας άνθρωπο. Το περιμέναμε τις τελευταίες ημέρες. Ο Βασίλης Δέλλιος, που είναι στο σήμα της εκπομπής και θα τον έχουμε πάντα μαζί. Δεν ήταν από αυτούς που πρόσεχε πολύ τον εαυτό του, αλλά τελευταία, επειδή ένα θέμα υγείας τον οδήγησε στους γιατρούς, μπήκε και έκανε ένα ολικό ρεκτιφιέ και ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι. Όμως στην πορεία, δυστυχώς, έτυχε κι άρπαξε τον κορωνοϊό και του έδωσε τη χαριστική βολή σε μια στιγμή που τον βρήκε αδύναμο κι ευάλωτο. Είναι ιδιαίτερα φίλος του Γιάννη Σερβετά και συνεργάτης στη ραδιοφωνική εκπομπή. Έδωσε μια εντολή στον Γιάννη. Μόλις φύγω για “διακοπές”, συνεχίστε να γελάτε» είπε συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This