Μαργαρίτα Θεοδωράκη σε… ρυθμό Ντουμπάι

Οι μελωδίες του Μίκη και η συνάντηση με την «εθνική μας DJ» Αντζελα Παντελή

Must Read

Ταξίδι-εξπρές στο Ντουμπάι για τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη. Η κόρη του εμβληματικού Έλληνα συνθέτη βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο εμιράτο, όπου συναντήθηκε -μεταξύ άλλων- με την «εθνική μας DJ» Αντζελα Παντελή, η οποία πρωταγωνιστεί στα decks των μεγαλύτερων events του πλανήτη.

Ο λόγος του ταξιδιού της Μαργαρίτας ήταν μια συναυλία της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», που πραγματοποιήθηκε στο Al Wasl Plaza, όπου λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες η μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο, η Dubai Expo, και συγκεκριμένα στο Millennium Αμφιθέατρο.

Στη συναυλία, που έγινε προχθές στο πλαίσιο των εορτασμών για την 25η Μαρτίου, φέρνοντας τη χώρα μας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη διεθνή έκθεση, πρωταγωνίστησαν οι φωνές των Δημήτρη Μπάση, Παναγιώτη Πετράκη και Σαββέριας Μαργιολά. Μάλιστα, οι διαχρονικές μελωδίες του εθνικού μας Μίκη δεν προσέλκυσαν μόνο τους Έλληνες που βρέθηκαν στο Ντουμπάι για την έκθεση, αλλά και πολλούς ξένους.

Η συνέχεια δόθηκε στο ελληνικό εστιατόριο, το Εfzin, όπου όλη η ελληνική αποστολή, με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και φυσικά τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, γεύτηκαν ελληνικό φαγητό διά χειρός του διάσημου στα Εμιράτα Έλληνα σεφ Αλέξανδρου Σπέρχου. Το μενού περιλάμβανε από χταποδάκι και τζατζίκι μέχρι αρνάκι γιουβέτσι και μουσακά. Όσο για το φινάλε, ήταν γλυκό, με καρυδόπιτα και γαλακτομπούρεκο. Η μόνη που δεν δοκίμασε όλα τα πιάτα ήταν η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, η οποία είναι vegetarian. Όπως μας είπε και η Αντζελα Παντελή, που «έντυσε» μουσικά με επιλογές της το dinner gala στο εστιατόριο Efzin και συνομίλησε με την ίδια, «έχει έντονη προσωπικότητα και είναι πολύ ευγενική γυναίκα. Έδειχνε φιλική με όλους, και μάλιστα στο τέλος του event μάς ευχαρίστησε και μας καληνύχτισε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This