Δέσποινα Μοίρου: «Έφαγα bullying από τον Θανάση Ευθυμιάδη, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά»

«Τον έχω συγχωρέσει από τότε»

Must Read

Αναφορά στην άσχημη συμπεριφορά που έχει εισπράξει από τον Θανάση Ευθυμιάδη, έκανε η Δέσποινα Μοίρου, που έχει γράψει μία λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό, συμμετέχοντας σε μεγάλες παραγωγές.

Όπως είπε η ηθοποιός, η δική της περίπτωση δεν ήταν σεξουαλικού τύπου, αλλά ναρκισσιστικού.

«Έχω φάει bullying από τον Ευθυμιάδη παλιά, όταν όμως το έλεγα 10 χρόνια πριν, δεν έδιναν σημασία. Το δικό μου δεν ήταν σεξουαλικού τύπου, ήταν ναρκισσιστικού τύπου. Να βγω από τα επεισόδια για να μην του πάρουν τη δόξα. Έχασα τη δουλειά μου για 2-3 μήνες, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά» ισχυρίστηκε η Δέσποινα Μοίρου.

«Είχε γίνει το συμβάν με τους Μουσουλμάνους στη Θράκη, όπου φάγαμε ξύλο. Και επειδή ο ίδιος δεν δέχτηκε ξυλοδαρμό, θεώρησε ότι του πήραμε τη δόξα. Αν ισχύει, το ότι έχει ξαναγεννηθεί και έχει κάνει ένα delete σε αυτά που έχει κάνει, με χαροποιεί πολύ αυτό. Αν συμβαίνει αυτό, θα του πω εγώ η ίδια μπράβο. Τον έχω συγχωρέσει από τότε» κατέληξε η Δέσποινα Μοίρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This