Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ένταση ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον γιο του προφυλακιστέου ηθοποιού

Επεισοδιακή θα είναι αυτή η δίκη...

Must Read

Ακόμη δεν ξεκίνησε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, χρειάστηκε να διακοπεί, καθώς δύο από τα φερόμενα θύματα του προφυλακιστέου ηθοποιού-σκηνοθέτη επιθυμούν να πραγματοποιηθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών ενώ ο ηθοποιός επιθυμεί να γίνει δημόσια με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα στους δικηγόρους.

Δείτε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης: Κατέρρευσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μόλις συνάντησε τον ηθοποιό στο δικαστήριο

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» υπήρξε ακόμη μία λογομαχία με πρωταγωνιστές αυτή την φορά τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα και τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη.

«Υπάρχει πληροφορία ότι έχουν λογοφέρει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Φιλιππίδη εντός της δικαστικής αίθουσας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης.

Ο λόγος ακόμη παραμένει άγνωστος.

Η δημοσιογράφος όμως της εκπομπής «Super Κατερίνα» αποκάλυψε τον λόγο που κοντραρίστηκαν οι δύο ηθοποιοί αποκαλύπτοντας τον διάλογο που είχαν μεταξύ τους.

«Λίγο πριν ξεκινήσει η δική κι ενώ έχει έρθει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, πλησίασε το γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον Δημήτρη, και του είπε “έμαθα ότι είσαι καλός ηθοποιός και θέλω να σε δω” και ο Δημήτρης γύρισε και του απάντησε “εγώ όμως δεν θέλω”. Και του απαντά ο Σπύρος Μπιμπίλας “από πότε αποκλείεις τους ηθοποιούς;” και μετά έφυγαν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This