«Πόλεμος» στο Instagram με τη Μελέτη και μερίδα ανεμβολίαστων πολιτών

Του... γλυκού το κάγκελο!

Must Read

Τι το ήθελε το γλυκό η Μελέτη, και μάλιστα με ποιητική διάθεση στο… ζαχαροπλαστείο του Instagram; Η παρουσιάστρια του Mega τα άκουσε για τα καλά από μερίδα ανεμβολίαστων συμπολιτών μας, που λόγω της επιλογής τους να μην… μπολιαστούν στερούνται εξαιτίας των μέτρων ακόμη και μια μπουκίτσα γλυκό!

Ήταν τέτοιο το κράξιμο, που η Μελέτη, αφού είχε χωνέψει, αναρωτήθηκε αν όλοι αυτοί που την έκραξαν είναι στα καλά τους! Όλα άρχισαν, λοιπόν, όταν η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία της την ώρα που έμπαινε σε γλυκό πειρασμό, γράφοντας, μάλιστα, για τη μαρέγκα που κάνει πάρτι στον ουρανίσκο της: «Τη βλέπεις τη μαρέγκα που σκάει στο χειλάκι, ε; Ε, μετά έσκασε και το χειλάκι ένα χαμόγελο ευτυχίας, μόλις αυτός ο επίγειος παράδεισος, που στριμώχνεται στο πορσελάνινο vintage πιάτο, πλημμύρισε σαν τσουνάμι τους αποσβολωμένους γευστικούς μου κάλυκες. Κάποιοι θα αναγνωρίσουν το γλυκό. Εγώ το ευχαριστώ για τις μοναδικές στιγμές που μοιραστήκαμε…».

Ωστόσο, τα πράγματα πήραν για εκείνη απροσδόκητη τροπή, όταν από μια μερίδα followers άρχισαν να κάνουν λόγο για προκλητικό post ακόμα και για… ταξίδι στο Λονδίνο. Για παράδειγμα, μια ανεμβολίαστη μητέρα τής έγραψε: «Αυτές τις στιγμές να τις χαίρεστε. Απλά να μην ξεχνάτε ότι μεγάλος αριθμός πολιτών αυτής της χώρας δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα λόγω της υγειονομικής τρομοκρατίας και των παράλογων διαχωρισμών. Ως ανεμβολίαστη δεν μπορώ να μπω πουθενά με το παιδί μου, ούτε σε μουσεία και στα θέατρα που ήταν η αγαπημένη μας βόλτα. Ένα παιδάκι έξι χρόνων δεν μπορεί να φάει αυτό το γλυκό, δεν μπορεί να δει μια θεατρική παράσταση εδώ και δύο χρόνια, γιατί κάποιοι αποφάσισαν αυθαίρετα ότι η μητέρα του με τα δύο ράπιντ την εβδομάδα είναι επικίνδυνη. Συγγνώμη που σας το χαλάω, αλλά σε μια δυστοπική κοινωνία κάποιοι μπορούν από την τζαμαρία… Και δεν μιλώ για μένα!»

Η Μελέτη δεν έχασε ευκαιρία και σήκωσε το γάντι που της πέταξαν, ανταπαντώντας: «Μου γράφει μια κυρία ο κόσμος πεινάει και εσύ ποστάρεις τέτοια… Μπαίνω στο προφίλ της και έχει ποστάρει η ίδια που μου γράφει λίγες μέρες πριν από μένα… μια τιραμισού! Ψάχνω να δω πού στον διάολο γράφω ή δηλώνω ότι είμαι στο Λονδίνο ή έστω πως μαρτυρά η φωτογραφία μου κάτι τέτοιο… Ρε, πάτε καλά;» πυροδοτώντας έναν διαδικτυακό πόλεμο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This