Παρθένα Χοροζίδου: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας με έβαζε να φιλάω guest γιατί το έβρισκε αστείο, προσπαθούσε να με φέρνει σε αμηχανία»

«Εντάξει, τι να πω; Οι ηθοποιοί είμαστε βλάκες»

Must Read

Η Παρθένα Χοροζίδου έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο χώρο του θεάτρου και τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ενεργή στα τηλεοπτικά δρώμενα. Φέτος μάλιστα την παρακολουθούμε στην κωμική σειρά του Alpha «Άσε μας ρε μαμά».

Η εν λόγω ηθοποιός βρίσκεται πολλά χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο, ωστόσο ιδιαίτερα αγαπητή έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, γεγονός το οποίο έχει παρατηρήσει και η ίδια.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την μέχρι τώρα πορεία της επιστρέφει τι και πώς: «Κάποια στιγμή η Ελένη Καστάνη όταν ήμασταν στο κόκκινο δωμάτιο μου είχε πει. Ήτανε μόνη της και ήμασταν όλα τα υπόλοιπα κορίτσια μαζί και μου λέει Παρθένα, έλα να σου πω λίγο. Εγώ ήμουν ψαρωμένη. Μου λέει να έχεις υπομονή γιατί κορίτσια σαν εμάς κάνουν καριέρα μεγαλύτερες και εγώ της απαντάω σας ευχαριστώ πολύ και έφυγα. Ακόμα και σήμερα βλέπω κάτι βιντεάκια και λέω πότε πέρασαν τόσο χρόνια»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις στιγμές που έχει αισθανθεί αμήχανα αποκαλύπτοντας πώς άβολα ένιωσε σε κάποιες σκηνές από τα γυρίσματα της σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα «Τρίχες».

«Στις “Τρίχες” ο Αλέξανδρος Ρήγας με έβαζε να φιλάω guest και μου το έλεγε γιατί το έβρισκε αστείο, προσπαθούσε να με φέρνει σε αμηχανία. Πήγαινα κάθε μέρα, φιλιόμουν με έναν ποδοσφαιριστή και μία μέρα μου λένε θα έρθει ο Γιούρκας. Φιλιόμουν με διάφορους και γελούσε. Έχω περάσει πολύ ωραία με τον Αλέξανδρο», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «The 2Night Show».

«Έπαθα σεντόνι μια φορά. ήταν η πρώτη μου φορά στη Σπείρα, είπα είπα είπα λόγια και κάποια στιγμή κλείνεις τα μάτια σου, τα ανοίγεις και δεν είσαι εκεί. Λες και πού είσαι όμως; Και αντί να σκεφτώ εκείνη την ώρα πες κάτι σε κοιτάνε, λέω αυτό είναι το σεντόνι που λένε. Κοιτάω τον Σταμάτη με κοιτάει με αγωνία, κοιτάζω την Πελαγία με κοιτάει με αγωνία. Μου λέει που πήγες εκεί και… και συνέχισα από εκεί που μου είπε η Πελαγία. Εντάξει, τι να πω; Οι ηθοποιοί είμαστε βλάκες. Με κοιτούσαν όλοι παγωμένοι», είπε για την στιγμή που έχασε τα λόγια της πάνω στην σκηνή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This