Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Ντύθηκα Ζορό για να σας την σπάσω, για να με βγάλετε ένα μήνα στην τηλεόραση»

«Οι ψυχολόγοι έρχονται σε εμένα και τους μαθαίνω! Εγώ είμαι σχολείο»

Must Read

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την περιουσία του.

«Μέσα σε δύο χρόνια σκότωσα τη μισή μου περιουσία που ήταν τεράστια και δεν αποκτήθηκε από την πολιτική. Από επτά χρονών δουλεύω. Αγορασμένη πριν σαράντα χρόνια. Τη σκότωσα για να κρατηθώ ψυχολογικά. Έχω οικογένεια, πάνω από όλα τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την εμπειρία που αποκόμισε από την Φάρμα αποκάλυψε πως: «Έφυγα από τη Φάρμα επειδή πονούσα κι είχα πέντε κατάγματα. Δέκα χρόνια σταμάτησε να χτυπά το τηλέφωνο. Χτύπησε μόνο με τον Ζορό, με την Φάρμα και σε έξι μήνες με κάτι άλλο που ετοιμάζομαι να κάνω. Τηλεοπτικό. Από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ όλες οι τηλεοράσεις ήταν πίσω μου. Έβηχα και νόμιζαν πως θα πω κάτι. Ε αυτό δεν είναι άδικο; Εγώ δεν πείραξα, μόνο βοήθησα κόσμο. Η οικογένειά μου και πέντε φίλοι με βοήθησαν. Οι ψυχολόγοι έρχονται σε εμένα και τους μαθαίνω. Εγώ είμαι σχολείο. Η καλύτερη επιστήμη ήταν το πεζοδρόμιο»

Όσον αφορά την περιβόητη διαφήμιση γνωστής εταιρίας παιχνιδιών στην οποία πρωταγωνιστούσε και υποδύθηκε τον Ζορό δήλωσε πως: «Θα ξαναέκανα τη διαφήμιση για τον Ζορό! To έκανα για να σας την σπάσω, για να με βγάλετε ένα μήνα στην τηλεόραση. Εγώ ότι κάνω το κάνω επειδή το γουστάρω. Ήθελα να την πω σε εσένα, σε εσάς και στο πολιτικό σύστημα. Εγώ ποτέ δεν φόρεσα την ψεύτικη μάσκα των πολιτικών. Πρέπει να βγάλουν τη μάσκα να δουν κατάματα τον ελληνικό λαό να πουν την αλήθεια. Σήμερα ακούγεται η αλήθεια από τον πολιτικό κόσμο σοβαρολογούμε;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This