Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Η Ιωάννα βαφτίστηκε στα έξι της γιατί είπαμε να κάνουμε το χατίρι στην μητέρα μου που έχει πεθάνει»

«Με την γυναίκα μου δεν είχαμε παντρευτεί ποτέ, κάναμε σύμφωνο συμβίωσης»

Must Read

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος θεωρείται ένας από τους δημοφιλείς Έλληνες ηθοποιούς αλλά και σκηνοθέτες.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος τον απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» να υποδύεται τον ισοβίτη Βλάσση, βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε μακροχρόνια σχέση με την εξίσου ηθοποιό Μαρία Κατσιαδάκη με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη, η οποία μάλιστα αναδείχθηκε και η περσινή νικήτρια του «The Voice», Ιωάννα Γεωργακοπούλου.

Για την αγαπημένη του κόρη, που δημιουργεί σιγά σιγά την δική της καριέρα στην ελληνική μουσική σκηνή, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» τονίζοντας πως: «Είμαι πολύ περήφανος για την κόρη μου. Ήμουν υποστηρικτικός στο να κάνει ότι θέλει. Η Ιωάννα έχει ένα θέμα με τα μάτια της, έχει το νόσο του Στάργκαρντ και μέσα από το The Voice βρήκε ένα κέντρο που κάνει βελονισμό, ειδικευμένο για τα μάτια και από τότε που το άρχισε έχει μία καλυτέρευση».

Όσον αφορά την σύζυγό του αποκάλυψε πως: «Έχω μια μακρόχρονη σχέση με τη γυναίκα μου, που δεν θα μπορούσε να υπάρχει χωρίς την εμπιστοσύνη. Δεν είχαμε παντρευτεί ποτέ, κάναμε όμως πρόσφατα ένα σύμφωνο συμβίωσης, λόγω του covid. Ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί ότι πρέπει να υπάρχει ένα χαρτί για να γιορτάσουν δύο άνθρωποι».

«Η κόρη μας πήγαινε σε σπίτια των φίλων της και έβλεπε φωτογραφίες των γονιών τους με νυφικά και κουστούμια και κάποια στιγμή έρχεται και μου λέει μπαμπά θέλω να δω φωτογραφίες από τον γάμο και της είπα πως δεν έχουμε παντρευτεί και έμεινε άναυδη. Η Ιωάννα βαφτίστηκε στα έξι της και αυτό έγινε γιατί η μητέρα μου που έχει πεθάνει το ήθελε και είπαμε να της κάνουμε το χατίρι», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This