Ιωάννα Γεωργακοπούλου: H νικήτρια του «Voice»

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου καθήλωσε το κοινό με τη μαγική της φωνή και κέρδισε στο talent show!

Must Read

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου κέρδισε στον τελικό του «Voice» το βράδυ της Παρασκευής! Η 19χρονη Ιωάννα αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του talent show, κάνοντας περήφανη την κόουτς Έλενα Παπαρίζου, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της!

Η Ιωάννα, που αγαπήθηκε από το κοινό για το ταλέντο της, έχει καλλιτεχνική φλέβα και μεγάλωσε μέσα στο θέατρο, καθώς και οι γονείς της, Μαρία Κατσιαδάκη και Λάζαρος Γεωργακόπουλος, είναι ηθοποιοί!

Ειδικά ο πατέρας της είναι και σκηνοθέτης, ενώ ως ηθοποιός έχει εμφανιστεί και σε γνωστά τηλεοπτικά σίριαλ. Και η νονά της, η Λυδία Φωτοπούλου, είναι ηθοποιός, και μάλιστα αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο σίριαλ της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς».

Η Ιωάννα έκανε αίσθηση και με τη συγκινητική προσωπική της ιστορία και το πρόβλημα υγείας (πάσχει από τη νόσο του Στάργκαρντ), που δεν την εμπόδισε όμως να κυνηγήσει τα όνειρά της κερδίζοντας το «Voice»!

H νόσος του Στάργκαρντ είναι η πιο συχνή μορφή κληρονομικής δυστροφίας και εκφύλισης της ωχράς κηλίδας του ματιού, με τα συμπτώματα να είναι θολερότητα, απώλεια της αντίληψης του βάθους, μειωμένη αντίληψη των χρωμάτων και δυσκολία προσαρμογής σε χαμηλό φωτισμό.

Η νόσος

Η ίδια, πάντως, είχε μιλήσει με τόλμη για την ασθένειά της: «Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός, φοβήθηκα γιατί προκαλεί δυσκολίες στην καθημερινότητα. Ωστόσο, καθώς περνάνε τα χρόνια, μαθαίνεις και τις συνηθίζεις και τις ξεπερνάς και έτσι ζεις με αυτό. Αν και μου συμβαίνουν όλα αυτά στη ζωή μου, νιώθω πάρα πολύ τυχερή, γιατί δεν με εμποδίζουν να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω, που είναι η μουσική και το τραγούδι» είχε πει χαρακτηριστικά.

Είναι, δε, τόσο μεγάλη η θέλησή της, που τον τελευταίο καιρό, προσπαθώντας να βελτιώσει την όρασή της, απευθύνθηκε σε γνωστό κέντρο βελονισμού, βλέποντας μεγάλη βελτίωση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This