Παύλος Πιέρρος: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση που με οδήγησε σε κρίση πανικού! Με πήρε το ασθενοφόρο»

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και άσεμνες χειρονομίες»

Must Read

Ο Παύλος Πιερρός διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο της ζωής του τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Open «Τελευταία ώρα», όσο και σε προσωπικό, καθώς βρίσκεται σε σχέση με αθλητικογράφο του καναλιού, Έλενα Βραχάλη.

Για την μέχρι τώρα πορεία του στον χώρο του θεάτρου μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο πιο δύσκολο πράγμα που κλήθηκε να κάνει σε θεατρική παράσταση.

«Μου είχαν ζητήσει να είμαι σε παράσταση ολόγυμνος, το πρόβλημα ήταν μέχρι να βγω στην σκηνή», είπε αρχικά, ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε ποιο ήταν το μικρότερο χρηματικό ποσό που έχει λάβει. «Ήμουν σε παράσταση και έπαιρνα λιγότερο από 2,40 ευρώ για τα εισιτήρια στο μετρό», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο, ο Παύλος Πιερρός αποκάλυψε πως έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Αναφορικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον επαγγελματικό χώρο, ο Παύλος Πιέρρος σημείωσε: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, όπου με στοίχειωσε για αρκετό καιρό. Ήταν πολύ σοβαρό με οδήγησε σε κρίση πανικού, δεν ήξερα τι είναι αυτό το πράγμα που ένιωθα εκείνη τη στιγμή, νόμιζα ότι πεθαίνω, με πήρε το ασθενοφόρο. Οι υπεύθυνοι αλλά και οι άνθρωποι που είχαν το θέατρο ένιωσα σαν να παίζουν τη ζωή μου κορόνα γράμματα, έδειξαν τρομακτική αδιαφορία. Θα μπορούσε να είχα πάθει καρδιακή προσβολή και να έμενα στα χέρια τους», είπε και πρόσθεσε: «Μπήκα στη διαδικασία να κινηθώ νομικά αλλά για κάποιος γραφειοκρατικούς λόγους, αλλά και επειδή έχουν περάσει αρκετά χρόνια, δεν πήρα ποτέ τις καταγγελίες για να τις καταθέσω στο σωματείο».

«Μου είχε γίνει ανήθικη πρόταση για να πάρω δουλειά, αλλά και σε κάστινγκ έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και άσεμνες χειρονομίες», κατέληξε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This