Πρώτη κοινή instagramική εμφάνιση για Βραχάλη – Πιέρρο

Must Read

Αποκάλυψη τώρα για το ειδύλλιο της Χριστίνας Βραχάλη και του Παύλου Πιέρρου. Η αθλητικογράφος του Open και ο ηθοποιός που συμμετέχει στο σίριαλ του ίδιου καναλιού «Τελευταία ώρα» επιβεβαίωσαν επισήμως τη σχέση τους, κοινοποιώντας (επιτέλους!) την πρώτη κοινή φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το στόρι που ανέβηκε στο Instagram από τη Χριστίνα ήρθε λίγο μετά την έντονη φημολογία που είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες πως η ίδια και ο ηθοποιός από την Κύπρο είναι ζευγάρι εδώ και πέντε μήνες. Πρόκειται για ένα «κλικ» που τραβήχτηκε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας και απεικονίζει τους δύο νέους να κοιτάζουν τσαχπίνικα τον φωτογραφικό φακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Χριστίνα και ο Παύλος συναντήθηκαν πρώτη φορά σε κοινή παρέα του Open και ο έρωτας ανάμεσά τους ήταν κεραυνοβόλος. Μάλιστα, ο Παύλος εντυπωσιάστηκε με τις γνώσεις της αθλητικογράφου στα ποδοσφαιρικά θέματα, όπως και από την εμπειρία της στα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Η Χριστίνα Βραχάλη, η οποία φέτος συμμετείχε στο «Dancing with the Stars» καταφέρνοντας να ξεχωρίσει αλλά όχι και να φτάσει στο τέλος, έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής. Από την πλευρά του, ο Παύλος Πιέρρος, ο οποίος κατάγεται από τη Μεσσηνία και αποφοίτησε από την Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη, θεωρείται από τους πλέον ελπιδοφόρους ηθοποιούς της νέας γενιάς και έχει πάρει μέρος σε γνωστές σειρές, όπως το «Πέτα τη Φριτέζα», αλλά και ταινίες, σαν την «Τζαμάικα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This