Χρύσα Ρώπα για τον πρώην σύζυγό της Θανάση Λάλα: «Όλος ο κόσμος ήξερε ότι είχε παράλληλες σχέσεις»

«Δεν επιθυμώ καμία επικοινωνία μαζί του! Χειραγωγούσε το παιδί μου…»

Must Read

Για την προσωπική της ζωή μίλησε η Χρύσα Ρώπα στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Ανοιχτά» και συγκεκριμένα για τον πρώην σύζυγό της Θανάση Λάλα με τον οποίο απέκτησαν τον γιο τους Κωνσταντίνο.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον δημοσιογράφο, καθώς λόγω της εξουσίας που του επέφερε το επάγγελμα του, ήταν χειριστικός απέναντι σε εκείνη αλλά και στο παιδί τους.

«Ο Θανάσης Λάλας είναι ένας άνθρωπος με εξουσία. Ένας δημοσιογράφος ο οποίος ήταν στον Τύπο και υπηρετούσε μια μεγάλη εξουσία. Αυτό δίνει μια δύναμη, μια εξουσία. Όταν είσαι μέσα στο βαρέλι με την εξουσία, οι άνθρωποι γύρω σου, σε βλέπουν διαφορετικά. Υπήρχαν δυο ζωές παράλληλες οι οποίες δεν συναντήθηκαν ποτέ», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας κατά τις οποίες κάποιος δίπλα μας νομίζει ότι είναι ένας μικρός θεός. Τραβήξαμε την προσοχή ως ζευγάρι, εξαιτίας της θέσης που είχε… Αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και στο δικό μου επάγγελμα. Απέκτησα φίλους, αλλά και εχθρούς, απ’ όλο αυτό»

«Όλος ο κόσμος ήξερε ότι ήταν ένας άνθρωπος με παράλληλες ζωές, παράλληλες σχέσεις και ήμουν η τελευταία που το έμαθα. Υπήρχαν κάποιες ανακαλύψεις, αλλά… εντάξει. “Θα το δούμε” έλεγα.

Έβλεπα κάποιους να χωρίζουν, να μένουν φίλοι και εγώ ένιωθα φοβερές ενοχές. Γιατί εγώ δεν ήμουν καλά με τον πρώην μου. Εμείς δεν έχουμε καμιά επικοινωνία, καθόλου δεν επιθυμώ επικοινωνία μαζί του. Από τη ζωή μου βγάζω τους ανθρώπους που είναι χειριστικοί απέναντί μου. Είναι ένα είδος ασθένειας, λέγεται ναρκισσιστική διαταραχή. Κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι έπεσα σε μια τέτοια περίπτωση. Δεν μπορείς να ξεφύγεις. Χειραγωγούσε το παιδί μου… Ήμουν σε μια φυλακή, σε ένα πράγμα που έπρεπε να σώσω τη σχέση με το παιδί μου. Εγώ ήμουν η τρελή», είπε μεταξύ άλλων, ενώ παραδέχτηκε πως ο γιος τους «είναι το μεγαλύτερο καλό που της έχει συμβεί».

Με αφορμή τις καταγγελίες περί κακοποιητικών συμπεριφορών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη, δήλωσε πως: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν υπάρχουν λόγια… Κρίμα μωρέ, κρίμα. Όταν δούλευα με τον Πέτρο, ξεκινήσαμε με ένα μεγάλο ατύχημα που είχε και έπεσε στη σκηνή, ήταν ένα μήνα στο νοσοκομείο. Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό, δεν είχαμε και κοινούς φίλους. Το κους κους που κάνουμε δεν έχει σχέση με τις ζωές των άλλων.

Ήμουν στο Παρίσι και αναζήτησα τις κοπέλες για να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη. Καταρχάς ήμουν σε μια δουλειά που αφορούσε τις καταγγελίες και αν εγώ το ήξερα, δεν θα ήμουν… Δεν είχα ιδέα, δεν το φανταζόμουν. Συγγνώμη γιατί όσοι δεν ήμασταν θύματα, μια χαρά βολευόμασταν…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This