H Κατερίνα Καινούργιου ξεσπά: «Μπροστά σε μια απίστευτη κτηνωδία κάποιες σχολίασαν το ντεκολτέ μου»

«Κορίτσια μην ευτελίζουμε ακόμα περισσότερο μια στιγμή που απαιτεί σεβασμό»

Must Read

Η Κατερίνα Καινούργιου, μέσω της εκπομπής της «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε (όπως και οι περισσότερες εκπομπές) στο θέμα συγκλονίζει όλο το πανελλήνιο και αυτό δεν είναι άλλο από τον θάνατο τον τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα.

Η παρουσιάστρια του Alpha, την ώρα που παρουσίαζε τις εξελίξεις από το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα, δεν μπόρεσε να κρύψει η στεναχώρια της για άδικο χαμό των τριών ανήλικων κοριτσιών με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Πολλοί ωστόσο έσπευσαν να σχολιάσουν το ντεκολτέ της και όχι τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε αυτό το σοβαρό θέμα.

Έτσι λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα όπου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Σε μια κοινωνία που παραπαίει και μπροστά σε μια απίστευτη κτηνωδία κάποιες δεν σχολίασαν την επαγγελματική μου δεινότητα, τον τρόπο που προσέγγισα το θέμα… την ευαισθησία μου και την διακριτικότητα μου αλλά… το ντεκολτέ μου!! Όλοι μας είμαστε ανασφαλείς και ίσως περισσότερο εμείς οι γυναίκες (και όσες ταυτίζονται με το συγκεκριμένο φύλο) γιατί έτσι μας έχουν μάθει να είμαστε. Το να προκαλείς όμως έναν τέτοιο σεξισμό είναι το ίδιο με το να ανοίγεις πληγές στον εαυτό σου… Κορίτσια μην ευτελίζουμε ακόμα περισσότερο μια στιγμή που απαιτεί σεβασμό, ευαισθησία και ψυχραιμία για να μπορέσει επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This