Ξανάσμιξαν Τζον – Μυριέλλα

Η Μυριέλλα Κουρεντή επέστρεψε αδυνατισμένη αλλά χαρούμενη από το «Survivor»! Η «έκπληξη» στο αεροδρόμιο

Must Read

Η Μυριέλλα Κουρεντή επέστρεψε στην Ελλάδα έπειτα από τρεις μήνες, και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την περίμενε ο… Τζον-Τζον της! Η γνωστή ηθοποιός και πρώην -πλέον- παίκτρια της κόκκινης ομάδας του «Survivor» έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου και φαινόταν αρκετά αλλαγμένη, καθώς έχασε αρκετά κιλά στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο. Αν και πολύ αδυνατισμένη, πάντως η μαυρισμένη Μυριέλλα, η οποία φορούσε ένα κομψό σύνολο, μαγνήτισε τα φλας και παρόλο που είχε στο πλευρό της τους άντρες της παραγωγής του reality και δεν μπορούσε να κάνει δηλώσεις, έδειχνε χαρούμενη, αφού φαινόταν να χαμογελά πίσω από τη μάσκα της.

Ο μουσικός Τζον Λυγνός, με τον οποίο συνεργάζονται σε ένα άλμπουμ, απασχόλησε έντονα τα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της παραμονής της ηθοποιού στο «Survivor», αφού εκείνη τον ανέφερε συνέχεια, ενώ είχαν επαφή και μέσω του επάθλου επικοινωνίας του reality. Η Μυριέλλα ισχυρίστηκε εξαρχής πως πέρα από συνεργάτης της, ο Τζον είναι και ο καλύτερός της φίλος. Ωστόσο ο Γιώργος Κατσαούνης, με τον οποίο είχαν αναπτύξει ένα φλερτ το πρώτο διάστημα του reality, δεν πείστηκε, με αποτέλεσμα η σχέση τους να καταρρεύσει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Πάντως, ο Τζον -ό,τι και να είναι τελικά στη ζωή της Μυριέλλας- στέκεται στο πλευρό της, κάτι που φάνηκε και τώρα, αφού την περίμενε υπομονετικά στο αεροδρόμιο, μέσα στο αυτοκίνητο της παραγωγής.

Δείτε επίσης: Πώς η Μυριέλλα Κουρεντή που τα έχει με τον Γιάννη Λυγνό βρέθηκε στη ζώνη πυρός εξαιτίας του Κατσαούνη

Δείτε επίσης: Survivor: Χαμός με το φιλί της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη

Στη συνέντευξη που έδωσε μόλις βγήκε από το «Survivor», η Μυριέλλα Κουρεντή εξήγησε τον λόγο που είπε ψέματα στην αρχή ότι είχε δεσμό εκτός παιχνιδιού. «Το είπα για να με αφήσουν ήσυχη και να σταματήσουν να ασχολούνται όλοι με αυτό το πράγμα. Δεν είχα με τον Τζον τη σχέση που νομίζουν όλοι ότι έχω, είχα τέτοια σχέση μαζί του που δεν ένιωθα ότι τον απατώ. Είχα νιώσει ότι ελκύω τον Βαλάντη και του είπα ότι έχω σχέση για να μη μου την πέσει» ισχυρίστηκε η αποχωρήσασα ηθοποιός. «Κάποιος είχε πει στον Γιώργο ότι έχω σχέση, αλλά δεν τον ένοιαζε, κι εκείνος είχε κοπέλα έξω. Έχω ψυχική ένωση με τον Τζον, είναι κάτι που δεν θα καταλάβαινε ο Κατσαούνης. Έχω μετανιώσει για όσα έγιναν μαζί του, εκτέθηκα με έναν άνθρωπο που δεν μου άξιζε» συμπλήρωσε σχετικά με τον Τσακατσούκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This