Πέτρος Φιλιππίδης: Θέλει να απαντήσει σε Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, Δροσάκη

Must Read

Η κατρακύλα του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκίνησε από τις καταγγελίες που έκαναν εις βάρος του η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μετά από αυτές τις καταγγελίες ήρθαν στο φως ακόμη τρεις κατηγορίες εις βάρος του εν λόγω ηθοποιού-σκηνοθέτη, που αφορούσαν έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Για την υπόθεση του προφυλακισμένου ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως ο πελάτης του θα ήθελες να απαντήσει στις τρεις συναδέλφισσες του.

«Δεν έχουν καμία σχέση οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει σήμερα με τις καταγγελίες που είχαν κάνει κάποιες άλλες κυρίες, η κ. Παπαχαραλάμπους, η κ. Δροσάκη και η κ. Αναστασοπούλου. Οι τρεις γυναίκες, οι γνωστές ηθοποιοί δεν αναφέρουν βιασμό, άλλο είναι μια συμπεριφορά που προσβάλλει τη γενετήσια αξιοπρέπεια και άλλο ο βιασμός. Εάν θεωρηθεί ότι είναι αληθινά αυτά τα περιστατικά που καταγγέλλουν είναι το πλημμέλημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Είναι αδίκημα και δυστυχώς έχει παραγραφεί. Λειτουργεί εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Εκείνος θα ήθελε να βρεθεί απέναντι από αυτές τις τρεις κυρίες και να απαντήσει. Να ακουστεί και ο δικός του λόγος. Το δυστύχημα για τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι ότι τώρα που ξεκινάει η αποδεικτική διαδικασία, έκλεισαν οι πόρτες… Η λογική έπεσε από τα σύννεφα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This