Ξέσπασε ο Θανάσης Ευθυμιάδης: «Μα τί άλλο θα δούμε;» – Το μήνυμα που θέλει να περάσει

Must Read

Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί πως στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ακούει κανείς κυρίως δυσάρεστες ειδήσεις, οι οποίες δεν αφήνουν κανέναν ανεπηρέαστο.

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, τα οποία μας επηρεάζουν άμεσα αλλά και έμμεσα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης θέλησε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, να περάσει ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους για μία καλύτερη ζωή.

«Με όλα αυτά που τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν στον πλανήτη αλλά και στην χώρα μας και που τα παρακολουθούμε ζωντανά από τις οθόνες μας σαν να συμβαίνουν δίπλα μας, αυτό που αναρωτιόμαστε είναι: Μα τί άλλο θα δούμε;

Είμαστε όλοι, συνειδητά ή ασυνείδητα, σε μία κατάσταση αναμονής, για το τι χειρότερο θα γίνει. Και μουδιασμένοι , ελπίζουμε και περιμένουμε. Και περιμένουμε… και περιμένουμε…

Περιμένοντας λοιπόν, την ειρήνη Περιμένοντας την δικαιοσύνη. Περιμένοντας την οικονομική ανάκαμψη. Περιμένοντας την αληθινή αγάπη. Περιμένοντας μία συγνώμη. Περιμένοντας ένα ευχαριστώ. Περιμένοντας το Θεό να μας λυπηθεί. Περιμένοντας το σύμπαν να συνωμοτήσει. Περιμένοντας ένα καλύτερο αύριο… Χάνουμε το σήμερα, χάνουμε το τώρα, προσπερνάμε τις απλές καθημερινές στιγμές, ως αυτονόητες.

Από τη μία φοβόμαστε το θάνατο, και από την άλλη δεν ευχαριστιόμαστε τη ζωή. Αυτή η αναμονή μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει στην κατάθλιψη ή στο να τσακώνεσαι με το παραμικρό.

Μεγάλη Βοήθεια σε αυτό μπορούμε να έχουμε από την Τέχνη. Σε όλες τις μορφές της και με τον πιο απλό και ερασιτεχνικό τρόπο. Είναι σπουδαία ψυχοθεραπεία και αν θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο, υπάρχουν πλέον στο internet πληροφορίες για όλα. Έστω και για 20′ να ασχοληθείς με όποια μορφή τέχνης σου αρέσει, Θα νιώσεις τι σημαίνει πραγματική ψυχαγωγία. Εγώ προτείνω σε αυτό το post τη μουσική αλλά αν θέλετε μοιραστείτε και τις δικές σας διεξόδους, μήπως και εμπνευστούν οι αναποφάσιστοι.

*δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας μουσικός για να τραγουδήσεις ή για να παίξεις κάποιο όργανο

Στη φώτο χαλαρώνω με την κιθάρα λίγο πριν μπω στην “θερμοκοιτίδα” του φίλου και δασκάλου @alexandros_papanastasatos. Κάτι σαν φυσική σάουνα αλλά με πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες.

Αφού αγκαλιάσαμε, κυριολεκτικά, τα χιόνια και τα παγωμένα νερά το χειμώνα, ήρθε η ώρα να πάμε στο άλλο άκρο: στην απίστευτη ζέστη. Γνωρίζοντας τα άκρα σου μπορείς να μάθεις που είναι το κέντρο σου, η Ισορροπία σου.

Η Καλή υγεία βρίσκεται στα απλά πράγματα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This