Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η Αργυρώ του «Σασμού» στο σόι των Τότσικα

Must Read

«Μπήκε» στην οικογένεια Τότσικα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη! Ιδού και η φωτογραφική απόδειξη γι’ αυτό.

Όπως είναι γνωστό, η όμορφη πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Σασμός» εδώ και περίπου δύο χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον αδελφό του συναδέλφου της Αποστόλη Τότσικα, τον σκηνοθέτη και μοντέρ Θανάση Τότσικα.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, τα πράγματα μεταξύ τους πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, με την οικογένεια του αγαπημένου της να έχει αγκαλιάσει τη Χριστίνα. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από το «κλικ» που δημοσίευσε ο Αποστόλης το απόγευμα της Κυριακής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ένα στιγμιότυπο με σύσσωμη την οικογένεια Τότσικα και την όμορφη Χριστίνα να ποζάρει κι αυτή ανάμεσα στα χαμογελαστά μέλη της αγκαλιάζοντας τη μικρή Ειρήνη, κόρη του αδελφού του συντρόφου της, την οποία έχει αποκτήσει με τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη.

«Όλοι οι άνθρωποι που αγαπώ» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αποστόλης Τότσικας, κάνοντας πολλούς followers τους να συμπεράνουν πως… δεν θα αργήσουν τα ευχάριστα.

Για την ιστορία, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη γνώρισε τον Θανάση Τότσικα την εποχή που έπαιζε στις «Άγριες μέλισσες» και μερικούς μήνες μετά έτυχε να συνεργαστούν στο σίριαλ «Σιωπηλός δρόμος», όπου εκείνη έπαιζε κι εκείνος έκανε το μοντάζ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This