Συγκλονίζει η Νένα Χρονοπούλου: «Ζούσα με την ανασφάλεια για το αν θα ζει ο γιος μου»

Must Read

Συγκλονισμένη είναι η Νένα Χρονοπούλου, όπως και ολόκληρο το πανελλήνιο, με την υπόθεση στην Πάτρα.

Η ηθοποιός, ούσα μάνα ενός 17χρονου αγοριού με αναπηρία, ξέσπασε για την απάνθρωπη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου που φέρεται να σκότωσε τα τρία αγγελούδια της.

Για την σοκαριστική αυτή υπόθεση μίλησε η Νένα Χρονοπούλου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στον Γολγοθά που ανέβηκε με τον μονάκριβό της γιο, όταν από την γέννησή του χρειάστηκε να μείνει στην εντατική για 5 μήνες λόγω της άπνοιας που παρουσίαζε.

Η ίδια μάλιστα δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στο πρόσφατο ατύχημα που είχε ο γιος της, από το οποίο ο πόνος που του προκλήθηκε είχε σαν αποτέλεσμα να του κόψει την ανάσα.

«Το παιδί μου, 13 Μαρτίου, τώρα, έκανε μια μεγάλη άπνοια, μετά από 17 χρόνια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ζήσαμε. Γύρισα 17 χρόνια πίσω, δεν είχα ξαναδεί ποτέ το παιδί μου έτσι. . Δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος όταν χάνεις το παιδί σου. Ζούσα με την ανασφάλεια για το αν θα ζει ο Χρήστος το επόμενο λεπτό. Γλίστρησε κι έπεσε ξυστά στο τραπεζάκι της τηλεόρασης, ευτυχώς που έχουμε κάμερες και το είδαμε.

Το παιδί είχε χάσει τις αισθήσεις του, δεν έπαιρνε με τίποτα, τον χτυπήσαμε, τον τσιμπήσαμε… Ευτυχώς οι άνθρωποι της εντατικής που μου είχαν δώσει τις κατευθύνσεις για τις πρώτες βοήθειες και το παιδί με ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο ξαφνικά πήρε και ήρθε», είπε και πρόσθεσε:

«Μετά από αυτό, επειδή γύρισα 17 χρόνια πίσω, συνειδητοποίησα τι σημαίνει άπνοια, ήρθε πάλι στη ζωή μας η ταραχή της άπνοιας, όλη αυτή η αναστάτωση και η ανασφάλεια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This