Κώστας Καζάκας: «Ο πατέρας μου όταν έμαθε έγινε έξαλλος! Για 3 χρόνια δεν μου έδωσε δραχμή»

«Ο πατέρας μου ήθελε να με αναγκάσει να γυρίσω πίσω»

Must Read

O Kώστας Καζάκας είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κυπριακό κοινό καθώς για πολλά χρόνια έπαιζε σε σειρές της μεγαλονήσου. Στα τέλη του 2010 έπαιξε στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση των Ρέππα-Παπαθανασίου «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», ενώ φέτος τον παρακολουθούμε στην σειρά του MEGA που είναι εμπνευσμένη από το συγκεκριμένο θεατρικό έργο.

Ο τηλεοπτικός Μπουκουράν βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση του να ασχοληθεί με την υποκριτική και στην αντίδραση των γονιών του όταν τους το ανακοίνωσε.

«Ο πατέρας μου όταν έμαθε ότι θα γίνω ηθοποιός, έγινε έξαλλος. Τον έχω δικαιολογήσει βεβαίως. Για τρία χρόνια δεν μου έδωσε δραχμή, μου έδινε η γιαγιά μου κάποια χρήματα για να πληρώνω την σχολή και η μαμά πακέτα που ερχόντουσαν με φαγητά. Το τι κριθαράκι και ρύζι έχω φάει…», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου ήθελε να με αναγκάσει να γυρίσω πίσω γιατί δεν πίστευε ότι θα πετύχω. Μετά βέβαια όταν ήρθε να με δει στο θέατρο, καμάρωνε! Δεν κράτησα κακία, δεν έχει και νόημα να κρατάς μέσα σου πράγματα αρνητικά ή να μην βρίσκεται έναν τρόπο να να εξομολογηθείς.

Στη ζωή μου και με ανθρώπους που με έχουν πληγώσει, ψάχνω να βρω λόγους να τους… αθωώσω. Γιατί έτσι δεν μένει μέσα σε μένα. Γιατί να χαλιέσαι και να μαυρίζεις; Δεν είναι ωραίο να μαυρίζεις; Πρέπει να χαιρόμαστε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This