Συγκλονίζει η Βέφα Αλεξιάδου: «Τα κορίτσια μου “έφυγαν” γιατί δεν πήγαιναν στον γιατρό»

«Δεκατρία χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πληρωνόμουν και τα έκανα μόνη μου»

Must Read

Η Βέφα Αλεξιάδου είναι μία από τις πιο αγαπητές μαγείρισσες της Ελλάδας. Η τηλεοπτική της καριέρα την ξεκίνησε στα πρώτα χρόνια προβολής της εκπομπής Πρωινός Καφές του ΑΝΤ1.

Έχοντας συνεργαστεί με όλες σχεδόν τις παρουσιάστριες, η γνωστή μαγείρισσα έχει να θυμάται μόνο τα θετικά από την συνεργασία τους. Ωστόσο η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως το κεφάλαιο Ελένη Μενεγάκη, με την οποία ήταν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη για μία 10ετία, έχει τελειώσει για εκείνη. Μάλιστα την παρουσίαση του βιβλίου της την έχει αναθέσει στην Φαίη Σκορδά.

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκε στην εποχή που εμφανιζόταν στην μικρή οθόνη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:

«Ποτέ δεν μάλωσα με κανέναν παρουσιαστή έχω καλή σχέση με όλους. Υπήρχαν στιγμές που πικράθηκα από συνεργασίες. Όμως όλες οι παρουσιάστριες που συνεργάστηκα μου στάθηκαν και με στήριξαν.

Το κεφάλαιο τηλεόραση έκλεισε για μένα.

Τα καλύτερά μου χρόνια ήταν στο Mega και το κανάλι μου φέρθηκε άψογα ενώ 13 χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πληρωνόμουν και τα έκανα μόνη μου».

H Βέφα Αλεξιάδου είναι σύζυγος του καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Αλεξιάδη, με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες, την Αλεξία, η οποία έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς το 2014, και την Άντζελα, η οποία έφυγε από τη ζωή ένα χρόνο αργότερα.

Δείτε επίσης: Η συγκινητική ανάρτηση της Βέφας Αλεξιάδου για τα γενέθλια της εγγονής της: «Η μανούλα σε καμαρώνει από ψηλά»

Για την απώλεια των παιδιών της που δεν πρόκειται να ξεπεράσει ποτέ, δήλωσε πως: «Τα κορίτσια μου “έφυγαν” γιατί δεν πήγαιναν στον γιατρό».

Δείτε το απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή «Happy Day».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This