Νικολέττα Ράλλη – Πυρ και μανία για την υπόθεση της Πάτρας: «Σεβαστείτε τις ψυχούλες αυτές! Σκάστε»

Must Read

Η υπόθεση της Πάτρας έχει γίνει το θέμα των ημερών και ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έχοντας ως στόχο να καλύψουν την υπόθεση, δημοσιοποιούν πληροφορίες από την σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη αλλά και βίντεο από τις καθημερινές στιγμές των αδικοχαμένων κοριτσιών.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως έχει δυσαρεστήσει την Νικολέττα Ράλλη, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, προέβη σε ένα δημόσιο ξέσπασμα τονίζοντας πως το πιο σημαντικό είναι να δικαιωθούν οι ψυχούλες των παιδιών που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή.

«Φτάνει, φτάνει, φτάνει με την αναπαραγωγή βίντεο και φωτογραφιών από τη ζωή των τριών παιδιών στην Πάτρα. Άντε να το καταλάβω μέχρι έναν πολύ μικρό βαθμό από τις εκπομπές που ασχολούνται με κοινωνικά ή αστυνομικά θέματα, αλλά από όλες τις άλλες; Ντροπή και λυπάμαι πολύ, και λυπάμαι και που σταμάτησε η εκπομπή μας, την περίοδο που υπάρχει σοβαρή έλλειψη ψυχαγωγίας. Σεβαστείτε τις ψυχούλες αυτές, τα γέλια τους από μια άλλη εποχή, τις όμορφες στιγμές τους από μια άλλη εποχή. Τώρα είναι περίοδος πένθους και σιωπής.

Όσον αφορά το Love Story του Μ και της Ρ (αρνούμαι να γράψω τα ονόματά τους), πόσο πολύ χ@στηκα. Πόσο πολύ δε με νοιάζει να ακούω περιγραφές του νέου επεισοδίου, σαν να μιλάμε για τον Σασμό που είναι μυθοπλασία, ενώ το άλλο πραγματικότητα. Πόσο με ενοχλεί που ξεχάσανε ότι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι τα κοριτσάκια και κανένας άλλος. Γι’ αυτό σας παρακαλώ πολύ, ΣΚΑΣΤΕ. Ένα μόνο μετράει να δικαιωθούν αυτές οι ψυχούλες, σιωπηλά και από αυτούς που πρέπει. Γιατί αλλιώς θα έσκαγα εγώ αν δε τα έλεγα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This