Ταραμπάνκο – Κωνσταντόπουλος, Ιατρόπουλος – Καλκανά και Κατσούλης – Ρουμελιώτη σε βραδινές εξορμήσεις

Must Read

Βραδινές εξορμήσεις με φιλιά και αγκαλιές σε δημόσια θέα για ζευγάρια της showbiz που δεν κρύβουν τον ερωτά τους ακόμη και μπροστά στους φωτογράφους και τα αδηφάγα μάτια θαμώνων νυχτερινών κέντρων διασκέδασης!

Για την Κάτια Ταραμπάνκο, μάλιστα, και τον Τεό Κωνσταντόπουλο ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά την επιστροφή του μοντέλου από το «Survivor», με την ίδια, εμφανώς ανανεωμένη μετά την τηλεοπτική της περιπέτεια στο reality επιβίωσης στον Αγιο Δομίνικο, να προκαλεί πανικό με την εμφάνισή της στο Box όπου εμφανίζονται Τάμτα και ΜEΛΙSSES. Ταραμπάνκο και Κωνσταντόπουλος ντυμένοι και οι δύο στα μαύρα, όλο το βράδυ ήταν μέσα στα μέλια απολαμβάνοντας τα φιλιά και τα χάδια που έδινε ο ένας στον άλλον! Αφήστε δε που ο tattoo artist που έκλεψε την καρδιά της Κάτιας έχει τέτοια καψούρα μαζί της που χτύπησε στο πρόσωπό του μέχρι και τατουάζ με το όνομά της.

Και η πρώην survivor, όμως, πετά στα σύννεφα. Ακόμη και όταν ήταν στο εξωτικό νησί, κατά τη διάρκεια επάθλου επικοινωνίας δεν είχε κρύψει τα αισθήματά της για εκείνον, ρίχνοντας και τα «καρφάκια» της σε πρώην συντρόφους της, λέγοντας πως ο Τεό δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω να πει για τη σχέση τους, σε σχέση με άλλους πρώην της που το είχαν εκμεταλλευτεί με πάρα πολύ ωραίο τρόπο, κάτι που εκείνη εκτίμησε δεόντως.

 

Δεν ήταν, όμως, το μοναδικό ζευγάρι που παρά την παρουσία φωτογράφων δεν έπαιξε κρυφτούλι κατά τη διάρκεια εξόδου του! Μιχάλης Ιατρόπουλος και Κατερίνα Καλκανά το έριξαν έξω στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο όπου εμφανίζονται Στέλιος Ρόκκος και Πάολα, με τον ηθοποιό και πρώην «αγρότη» λόγω της εμπειρίας του στη «Φάρμα» να κοιτά τη σύντροφό του και να λιώνει! Ιατρόπουλος και Καλκανά διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ανταλλάσσοντας συχνά πυκνά φιλιά στο στόμα και βγάζοντας selfie!

Το τρίτο ζευγάρι που νυχτοπερπάτησε έχει και αυτό άρωμα από reality, με τους ΚατσούληΡουμελιώτη του «Survivor» να πηγαίνουν στην πρεμιέρα του Stan στο Tokyo. Σε αντίθεση, όμως, με τα άλλα δύο ζευγάρια ο νικητής του «Survivor» και η Ρουμελιώτη που ο ερωτάς τους είχε γίνει σίριαλ εντός και εκτός παιχνιδιού ήταν πιο… εγκρατείς μπροστά στον φωτογραφικό φακό και απέφυγαν τα ρουφηχτά φιλιά την ώρα που άναβαν μπροστά τους τα φλας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This