Πατέρας για πρώτη φορά ο Μιχάλης Ζαμπίδης – Η σύντροφός του περιμένει δίδυμα

Must Read

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης προσπαθεί να κρατάει χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική του ζωή και απασχολεί κυρίως στα ΜΜΕ με τα επιτεύγματα του.

Ωστόσο πέρυσι το καλοκαίρι ένιωσε την ανάγκη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, να ευχηθεί δημόσια για την ονομαστική εορτή της συντρόφου του αναρτώντας μία κοινή τους φωτογραφία.

Ο Iron Mike μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» έκανε ακόμα μία προσωπική αναφορά και αποκάλυψε πως σε λίγους μήνες η αγαπημένη του σύντροφος θα φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους.

«Μαζί με την αγαπημένη μου Μαρία περιμένουμε δύο όμορφα πλασματάκια, δίδυμα. Το ήθελα για να πω την αλήθεια. Αλλάζω απότομα πίστα. Το ήθελα για να πω την αλήθεια. Έχει η μαμά της Μαρίας δίδυμα. Δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο, το έχουμε αφήσει για έκπληξη. Ανυπομονώ», είπε όντας τρισευτυχισμένος ο μελλοντικός μπαμπάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This