Όλγα Κεφαλογιάννη: «Γολγοθάς η διαδικασία της εξωσωματικής»

«Έχω κάνει εξωσωματική, δεν είναι ταμπού και πρέπει να το λέμε»

Must Read

Η Όλγα Κεφαλογιάννη κι ο Μίνως Μάτσας, έγιναν γονείς λίγους μήνες μετά τον γάμο τους στις Σπέτσες. Τα δίδυμα παιδιά τους, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι έχουν φέρει την απόλυτη ευτυχία στη ζωή τους, ωστόσο, όπως αποκάλυψε η γνωστή πολιτικός, η διαδικασία της εξωσωματικής ήταν ιδιαίτερα ψυχοφθόρα. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η κα. Κεφαλογιάννη ανέφερε ότι η ίδια είχε «ξεγράψει» από το μυαλό της το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα: «Οποιαδήποτε γυναίκα έχει χαρεί και έχει γίνει μητέρα έχει νιώσει αυτή τη συγκλονιστική αλλαγή στη ζωή. Για μένα επειδή έγινα μητέρα σε μεγάλη ηλικία και σε μια στιγμή που το είχα ξεγράψει, όταν συνέβη αισθάνθηκα ότι ο Θεός μου έδωσε μια πολύ μεγάλη δεύτερη ευκαιρία και είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου και με βοήθησαν αυτό το μεγάλο όνειρο να γίνει πραγματικότητα», είπε και πρόσθεσε ότι η απογοήτευση είναι μεγάλη για τις γυναίκες που προσπαθούν και δεν βλέπουν αποτέλεσμα:

«Όταν προσπαθείς και δεν συμβαίνει είναι τόσο μεγάλη η απογοήτευση που έχεις μια αίσθηση απώλειας και πολλές φορές απογοητεύεσαι τόσο πολύ που δεν θες να συνεχίσεις και το βάζεις κάτω. Δεν πρέπει να το βάζεις ποτέ κάτω. Έχω κάνει εξωσωματική, δεν είναι ταμπού και πρέπει να το λέμε».

Η πολιτικός σημείωσε ότι το κόστος της εξωσωματικής είναι μεγάλο: «Είναι ένα ζήτημα που και πρακτικά έχει μεγάλο οικονομικό κόστος. Κάνω μια μεγάλη προσπάθεια για να μπορούν οι γυναίκες να έχουν οικονομική υποστήριξη. Ως γυναίκα πολιτικός θέλω να δώσω με κάθε τρόπο στη γυναίκα τη δυνατότητα να γίνει μητέρα. Θα είμαι εδώ και θα το προσπαθήσω μέχρι να το καταφέρω», συμπλήρωσε.

«Όποιος έχει μπει στη διαδικασία αυτή, ξέρει καλά ότι είναι ένας Γολγοθάς. Έχει ψυχολογικό κόστος και το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο. Η αγωνία και η απογοήτευση είναι δυστυχώς μέσα στη διαδικασία. Αλλά όταν παίρνεις τα πρώτα θετικά αποτελέσματα είναι τέτοια η χαρά που ξεκινάει η διαδικασία της προσμονής, τα ξεχνάς όλα» δήλωσε η πολιτικός και πρόσθεσε ότι είχε την απόλυτη στήριξη του συζύγου της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This