Μαρία Ματσούκα: To βίντεο από την στιγμή του τοκετού

«Ναι φοβήθηκα, αλλά σας το υπόσχομαι αξίζει…»

Must Read

Πριν ένα χρόνο ακριβώς η Μαρία Ματσούκα έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της σκορπώντας την απόλυτη ευτυχία τόσο σε και τον σύζυγό της όσο και στην αδερφή της Δήμητρα Ματσούκα η οποία έγινε για πρώτη φορά θεία.

Δείτε επίσης: Μαρία Ματσούκα: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του 4 μηνών γιου της

Η αδερφή της ηθοποιού ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της νιώθει ευγνωμοσύνη για τις μοναδικές στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια του τοκετού, γεγονός το οποίο θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι λοιπόν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανάρτησε μία σειρά από φωτογραφίες αλλά και ένα βίντεο από τη στιγμή που γεννάει, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσει δύναμη στις μελλοντικές μανούλες που φοβούνται την διαδικασία του φυσιολογικού τοκετού.

«Η στιγμή που γεννάω… Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την γέννηση του γιου μου και από εκείνη την στιγμή, νιώθω να είμαι ένας άλλος άνθρωπος! Ο λόγος που ανεβάζω αυτό το βίντεο είναι γιατί λαμβάνω συνεχώς μηνύματα από μέλλουσες μανούλες που φοβούνται τον φυσιολογικό τοκετό και σκέφτονται την καισαρική τομή – δίχως να συντρέχει ιατρικός λόγος- Φίλες μου δεν θα άλλαζα με τίποτα στον κόσμο τον φυσιολογικό τοκετό, ήταν η πιο σπουδαία εμπειρία της ζωής μου.

Θα θυμάμαι την γέννηση του γιου μου πάντα με ευγνωμοσύνη και με κάθε λεπτομέρεια! Ναι φοβήθηκα, αλλά σας το υπόσχομαι αξίζει… Έκλαψα, γέλασα, συγκινήθηκα, αξέχαστες πανέμορφες στιγμές. Εάν δεν συντρέχει ιατρικός λόγος μην απορρίψετε το θαύμα του φυσιολογικού τοκετού!!!

Όταν ρώτησα τον γιατρό μου και εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης για το επίμαχο θέμα, μου είπε χαρακτηριστικά, “εάν όλα είναι φυσιολογικά δεν υπάρχει περίπτωση Καισαρικής – ξέχασε το, δεν κάνω τέτοια εγώ, με ραντεβού και ιστορίες. Ότι μέρα είναι , ότι ώρα είναι θα είμαι στο μαιευτήριο δίπλα σου!!!” Να σημειώσω ότι ήταν να γεννήσω την ημέρα της Ανάστασης», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CcN1TsrskkK/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This