H J.Lo ξαναφόρεσε το εμβληματικό πράσινο φόρεμα και έγινε… της πασαρέλας! (video)

Must Read

Χαμός έγινε στο φινάλε της πρόσφατης επίδειξης μόδας της Ντονατέλα Βερσάτσε στο Μιλάνο, όταν εμφανίστηκε στην πασαρέλα η Τζένιφερ Λόπεζ!

Και όχι μόνο επειδή η λατίνα pop star και διάσημη ηθοποιός είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του πλανήτη, αλλά και επειδή «τόλμησε» να εμφανιστεί επί σκηνής με το ίδιο φόρεμα που είχε φορέσει για πρώτη φορά πριν από… 20 χρόνια!

Ο λόγος για το εμβληματικό, σούπερ σέξι πράσινο φόρεμα του οίκου Versace, γνωστό και ως «jungle dress» ή «bamboo green dress», καθώς το ύφασμά του περιέχει ίνες από μπαμπού, με το οποίο η Λόπεζ είχε εμφανιστεί στην απονομή των βραβείων Γκράμι του 2000!

Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλος ο ντόρος που είχε προκαλέσει η συγκεκριμένη της εμφάνιση, που η Google είχε αναγκαστεί να δημιουργήσει νέα υπηρεσία, την Google Images, καθώς το τότε σύστημα αναζήτησης… δεν μπορούσε να ανταποκριθεί επαρκώς στη μανιώδη ζήτηση για φωτογραφίες της με το πράσινο Versace!

Δείτε τη… θριαμβευτική επέλαση της εκθαμβωτικής J.Lo στην πασαρέλα του Μιλάνου:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This