Γιώργος Καπουτζίδης: «Ως γκέι έχω ζήσει πολλά πράγματα που δε μπορώ να τα διηγηθώ! Δεν έχω το δικαίωμα»

Must Read

Στο φόρουμ των Δελφών μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφορικά με την νέα του σειρά «Σέρρες».

Ο γνωστός ηθοποιός, θέτοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον ίδιο, αναφέρθηκε στην αποδοχή που έχουν από τα τηλεοπτικά κανάλια τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, προκειμένου να δημιουργηθεί μία τηλεοπτική σειρά με εκείνους ως κεντρικούς πρωταγωνιστές, θίγοντας παράλληλα το bullying που δέχονται λόγω της «διαφορετικότητάς» τους, το οποίο μάλιστα ενδεχομένως να επηρεάζει την οικογένειά τους.

«Τη δεκαετία του ’70, από τότε που ξεκίνησαν οι ελληνικές σειρές μέχρι και φέτος να έχουν γίνει 800 μέχρι και 1000 σίριαλ. Ούτε μία σειρά, δεν έχει ως κεντρικό χαρακτήρα έναν γκέι. Έχω βιώσει ως γκέι άνθρωπος έρωτες ωραίους, ωραίες σχέσεις, χωρισμούς, κατάγματα… Έχω ζήσει πολλά πράγματα που δε μπορώ να τα διηγηθώ. Δεν έχω το δικαίωμα να πω την ιστορία μου. Για πολλούς λόγους.

Άλλοι δεν διηγούμαστε την ιστορία μας, γιατί δεν θέλουμε να “εκτεθούμε”, ενώ άλλοι δεν διηγούμαστε τις ιστορίες μας γιατί έχουμε την αίσθηση ότι δεν θα γίνει δεκτή και άλλοι που τη διηγούνται, πέφτουν πάνω σε έναν τοίχο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Δεν είμαστε μόνο εμείς, τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα που ακούμε τις γνωστές προσβολές, χυδαιότητες και ανοησίες και έχουμε μάθει να τα προσπερνάμε. Κάθε φορά που καταφέρεται κάποιος εναντίον μας, αυτό πληγώνει τους γονείς μας, τους κάνει να ντρέπονται, τους γεμίζει τύψεις και ενοχές σε κάτι που δεν πρέπει να νιώθουν τύψεις και ενοχές», πρόσθεσε.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This