Φάνης Μουρατίδης: «Σκηνοθέτης με έδιωξε στην πρεμιέρα της παράστασης! Με πήρανε τα κλάματα»

Must Read

Ο Φάνης Μουρατίδης έκανε τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ευρύτερα γνωστός έγινε μέσα από τη συμμετοχή του στην δραματική σειρά «Έτσι Ξαφνικά». Έκτοτε ακολούθησαν κι άλλες συμμετοχές σε πολύ πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε Όταν ένας σκηνοθέτης τον έδιωξε στην πρεμιέρα της παράστασης.

«Τα δύσκολα περιστατικά τα αντιμετώπισα στα πρώιμα στάδια με την αντίληψη που υπήρχε στον κόσμο για τους ηθοποιούς και με την ιδιομορφία του επαγγέλματος. Κώδικας επαγγελματικής δεοντολογίας ακόμη δεν έχει φτιαχτεί για τη δική μας δουλειά, νομίζω ότι είναι αναγκαιότητα πλέον», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σκέφτηκα να παρατήσω αυτή τη δουλειά όταν ήμουν στη σχολή και παράλληλα δούλευα, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι, με διώξανε από μια παράσταση. Ήμουν κομπάρσος, μου είπαν να κόψω όλα όσα έκανα, εγώ κράτησα δυο απ΄ όσα έκανα και ο σκηνοθέτης με έδιωξε στην πρεμιέρα της παράστασης. Με έδιωξε και με πήρανε τα κλάματα, γιατί το έκανε την ώρα που ο κόσμος έμπαινε μέσα, πήγα στο καμαρίνι και μετά στο ξενοδοχείο, μου στοίχισε πολύ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This