Νεφέλη Ορφανού για Φιλιππίδη και Χαϊκάλη: «Eγώ γιατί πέρασα χρυσά μαζί τους; Πανέμορφη ήμουν και κουνιστός άνθρωπος…»

«Ειλικρινά σας το λέω… Φέρτε μου την εικόνα να την φιλήσω»

Must Read

Η Νεφέλη Ορφανού από τις αρχές του 1970 έως τα τέλη της δεκαετίας του 2010 είχε ενεργή θέση στην τηλεόραση και έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα του ελληνικού θεάτρου.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης, με τους οποίους όπως αποκαλύπτει στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», είχε άψογη συνεργασία μαζί τους, γεγονός το οποίο θα κατέθετε στο δικαστήριο για την υπόθεση του Φιλιππίδη σε περίπτωση που την καλούσαν ως μάρτυρα υπεράσπισης.

«Για μένα και ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι δύο πάρα πολύ αγαπημένοι συνάδελφοι. Ήθελα να δώσω μια συνέντευξη και αναρωτιόμουν, εγώ γιατί έχω περάσει χρυσά μαζί τους; Εξηγήστε το! Πανέμορφη ήμουν και… κουνιστός άνθρωπος. Δεν ήμουν καμία που κοιμόταν όρθια. Εμένα γιατί αυτοί οι άνθρωποι μου έχουν φερθεί καταπληκτικά; Εξηγήστε το. Ειλικρινά σας το λέω… Φέρτε μου την εικόνα να την φιλήσω», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κανείς δεν με έχει καλέσει ως μάρτυρα υπεράσπισης στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Αν μου το ζητουσε κανείς, θα πω αυτά που λέω και σε εσάς. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμουν για τρεις, τέσσερις σεζόν στο θέατρο Μουσούρη. Έπαιξα, έκανα, πολύ στενά, το βράδυ με περίμενε γιατί έβγαινα τελευταία να με πάει μέχρι το αυτοκίνητο. Μέχρι εκεί. Εγώ δεν είδα κάτι άλλο »

«Θυμάμαι μια φορά που είχα πρόβλημα συναισθηματικό, έκλαιγα στο καμαρίνι και ο Πέτρος ήρθε να με ρωτήσει τι έγινε. “Πες μου ποιος σου έκανε κακό να πάω εγώ να τον βρω” μου είπε και έκανε σαν τρελός»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This