Τζόυς Ευείδη: «Δυστυχώς είμαι της γενιάς που καθόταν και κατάπινε και έλεγε και ευχαριστώ που έχω δουλίτσα»

«Και να με λογοκρίνουν για την αγάπη μου στα ζώα χέστηκα να σου πω την αλήθεια»

Must Read

Η Τζόυς Ευείδη δεν έκανε οικογένεια από επιλογή, ωστόσο ασχολείται πολύ με τα σκυλιά τα γατιά και τα φυτά, γεγονός που την κάνει να νιώθει γεμάτη ως άνθρωπος. Η ίδια διαθέτει social media όμως ασχολείται κυρίως με το facebook γιατί βοηθάει στις υιοθεσίες των αδέσποτων.

Για την αγάπη που έχει για τα ζώα μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» και αποκάλυψε πως έχει εκφραστεί άσχημα πολλές φορές για τα ζώα.

«Όποιος ασχολείται με τον εθελοντισμό και τα αδέσποτα πάντα φτάνει σε ακραίες καταστάσεις. Και να με λογοκρίνουν για την αγάπη μου στα ζώα χέστηκα να σου πω την αλήθεια. Είμαι από τους τρελούς που δεν με θέλουν και πολύ για παρέα στα social γιατί ανεβάζω σκυλιά γατιά και με σκυλοβαριούνται και αποχωρούν. Χιλιάδες φορές έχω τσακωθεί για τα ζώα. Με έχουν βρίσει γιατί περπατάω με το σκυλί στον δρόμο!», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, οποίος κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, δήλωσε πως:  «Δε θέλω ούτε να τις σκέφτομαι αυτές τις ιστορίες. Η ιδέα του να βλέπω έναν ηθοποιό με χειροπέδες με ξεπερνάει. Εμένα ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν συμμαθητής μου στη σχολή», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια Αναφέρθηκε στον έντονο διαπληκτισμό ανάμεσα στην Δάφνη Λαμπρόγιαννη και το Σπύρο Παπαδόπουλο, που είχε ως αποτέλεσμα την απότομη λήξη της συνεργασίας τους.

«Με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τον Σπύρο Παπαδόπουλο στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δε ξέρω τι έγινε. Είχα ακούσει ότι ήταν και καταπληκτική παράσταση. Πολύ κρίμα είναι. Εγώ έχω συνεργαστεί με τον Σπύρο και έχω περάσει καταπληκτικά. Οι ηθοποιοί στα ξεσπάσματά μας, δεν είμαστε πολύ μαζεμένοι. Είμαστε εξωστρεφείς άνθρωποι. Τώρα και η Δάφνη κάτι θα είδε που δε της άρεσε καθόλου για να το κάνει αυτό. Πολύ στεναχωριέμαι με αυτά όμως», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Εγώ δυστυχώς είμαι της γενιάς που καθόταν και τα κατάπινε και έλεγε και ευχαριστώ που έχω δουλίτσα», αποκάλυψε.

Δείτε επίσης: Η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε ότι στα γυρίσματα του θρυλικού «Ρετιρέ» ο Δαλιανίδης τα… έχωνε αλύπητα στους ηθοποιούς (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This